Ben & Jerrys- glassen

Idag var vi ju som sagt på muséum och et var ganska kul! Vi hade världen tråkigaste guide bara, samtidigt som den andra gruppen hade världens roligaste guide, väldigt gay var han ;) När vi slutade skolan klockan kvart i tre gick vi allihopa till Vivo och köpte glass, fyra av fem åt Ben & Jerrys- glassen. Skitgod var den! Håller på att ladda in lite bilder från dagen som jag tänkte visa. Men först ska jag på piano i en halvtimme! Jag visar sen, puss!

Torsdag



Jag gillar mina rubriker, haha x)

Idag ska vi på museum och det ska bli kul! Vi hade ingen mat hemma så det blev sisådär med matsäcken men jaja :) Det är fett fint väder ute så jag ska ha min jeansjacka idag. Ikväll är det valborg också men jag vet inte vad jag ska göra. Det blir väl brasan som vanligt, tråk tråk tråk... Men imorgon är det dansuppvisningar och i över morgon TÄVLING! Jag är sååå taggad :) Nu ska vi fan få prick! Puss och kram <3

Am I dreaming



Om exakt två veckor- bara! -får jag träffa den här sötnosen igen. Då ska jag få vara med henne i hennes miniskola och kolla på en vårshow och ha så kul som man bara kan ha! Älskar dig Nini <3 Nu ska jag lägga mig och läsa en nyinköpt tidning. Sov sött allihop!

XOXO



Idag har jag och Julia varit sjukt hurtiga, vi både cyklade till och från Fridhemsplan + dans i två och en halv timme. Vi hade tre Darin-låtar på uppvärmningen, tjoho! Imorgon börjar vi som sagt 9.45 - mycket skönt. Därför tänkte jag försöka mig på att kika på ett avsnitt av Gossip Girl på här, eftersom jag kan sova lite längre imorgon. Det är Valborg imorgon också, och jag måste packa inför Danmark, fast i teorin har jag faktiskt redan packat klart! Pussar & kramar.

Bananapeople



Hejsan! Sitter och lyssnar på min nya favoritlåt, "Honestly" av Bethany Joy Lenz Galeotti (hur många efternamn egentligen?), ni vet hon från One Tree Hill? Haha, jag vet, jag är lite nördig, men hon sjunger faktiskt jättefint! Har precis övat lite piano för vår (min, Rebecca och Agnes) pianolärare kommer hit lite senare för att ha typ privatlektion med mig, hihi. Jag behövde lite extra övning innan uppspelningen i juni. Kanske låter långt, men det är faktiskt bara två gånger kvar innan dess!

Åh, juste. Vi hade nationella i franska idag.. Gissa hur dåligt det gick? Haha, det var nästan skrattretande. Jag satt där och förstod inte ens vad rubiken som jag skulle skriva om betydde. Jag är bra på franska... Well well, det ordnar sig säkert :) Just nu är jag ensam hemma för alla andra i familjen skulle iväg hem till några kompisar och jag orkade inte följa med. Tänkte börja skriva på en slöjdutvärdering.

Imorgon är våran dag jätteskön! Vi börjar kvart i tio för att vi ska till Moderna Muséet och titta på nån utställning, najs! Och så ska vi ha med oss matsäck för att äta efteråt. Det är så gott! Efter att vi kommit tillbaka till skolan är det dock vanliga lektioner, fast vi slutar ganska tidigt :) Det blir nog kul iaf! Nu måste jag go back to work.. Puss!

Klockan halv åtta

Mysigt! En kväll för ganska länge sen. På jullovet om jag inte minns fel :)

Heeeej! Halvsitter i min säng med mjukiskläder på, jätteskönt. Är superhungrig också, men snart är det mat! Vi ska äta fisk tror jag, mumsi. Klockan nio blir det Desperate och innan dess borde jag börja skriva på min slöjdutvärdering, läsa i min svenskabok och göra matteläxan tills imorn. Kommer antagligen bara göra matten... Haha, jag är inte så bra på att prioritera den här veckan. Hm, kanske borde bli ändring på det! Fick hem en tröja från Ellos.se idag också! Beställde den för jättelänge sen, och leveransdatumet skulle vara den 25 april, så nu kom den, inte en dag förtidigt :) Har skrattat mycket idag också, det är så najs att skratta! Speciellt när man skrattar tillsammans med de bästa flickorna i världen, titta i spalten till höger så vet ni vilka det är :) Haft en fin dag? Puss!

Tisdag

Hej hej :)

Idag hade vi syslöjd i skolan och jag och Rebecca fortsatte på vårt megakorsstygn! Det blir skitsnyggt :) När jag kom hem satte jag mig i soffan med laptopen och kollade på senaste avsnitten av GG och OTH <33 Förresten, nyss så kom jag på att vi har ett par bärbara högtalare så jag provade om man kunde koppla ihop den med min iPod och det funkade så nu har jag också iPod-högtalare :) Bra till stranden i sommar och så! Sen har jag bokat tid för att klippa och slinga håret. Det blir nästa vecka :) Imorgon ska vi ha extra-dans med måndagsgruppen, dansuppvisningar på fredag :D Ha det bra,

Kram <3

Soliga dagar.







[Blandade bilder från de senaste dagarna] Den här helgen har jag mest gått runt i min nya bikini och solat, dansat en massa, käkat grillad mat och kollat på Gossip Girl med Anna. Jag tror hon gillade det, ganska mycket faktiskt. Och nu väntar en förhoppningsvis solig vecka med ett besök på Moderna Museet [matsäck!], valborg och Danmark på fredag! På onsdag cyklar jag och Julia till dansen igen, hur duktiga är vi inte?

27 april 2009



fint väder idag mee! vi satt ute och åt idag på lunchen, förstå gånger för iår :)det var dock lite kallt, men det gjorde inte så mycket! som sofia sa så hade vi intervallträning på gympan och det var jobbigt. efter skolan gick jag hem och duschade och sen åkte jag till vällingby och träffade mathias. sen hem och äta och sen har jag pluggat lite så nu är jag redo för ett test på prepositioner imorgon!

nu ska jag duscha och sen väntar sängen!!


Watching in slow motion

Bild på mig från i påskas.

Tjaa! Har precis duchat och tänkte alldeles snart gå ner och äta lite spaghetti carbonara. Men först kan jag passa på att skriva några rader här! Dagen har varit helt okej, gympan var dock jobbig..! Vi hade intervallträning, 60/30, om det är någon som vet vad jag menar då? Skitjobbigt i alla fall så när jag kom hem var jag död typ ;) Kollade på Top Modell och tog det lugnt ett tag. Vi har en hel sån där stooor Toblerone- ask i ett skåp i köket och det är omöjligt att inte gå och ta en bit ibland.. Haha, det här blir nog inte en nyttig vecka! Förövrigt har det varit varmt hela dagen idag igen, om än lite blåsigt. Så naaajs, och jag vill bara ha sommar. På torsdag är det i alla fall Valborg, och på fredag första maj= ledigt! Jätteskönt faktiskt. Nåå, har ni haft en bra dag då? :) Puss!

JAG SKA TILL USA!!!




Jag kan inte fatta att det är sant!! Kom hem (efter att ha cyklat hem från dansen) och såg ett par flygbiljetter ligga på bordet. AAAAA jag börjar gråta av lycka, på riktigt, vi ska till Cocoa Beach, Florida i 12 dagar!!! Vi ska bo på samma hotell vi gjorde förra gången vi var där och det är helt UNDERBART. Shit. Jag älskar verkligen usa. Ett stort plus är att det finns vågor där, så förhoppningsvis kanske vi surfar en dag. iiii jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dom har även affären Ron Jon (se bilden högst upp) men snyyygga kläder. Sommar 09 kommer bli bäst :D


You spin my head right round.


Sjukt bra väder ute, sommar typ :) Har solat en stund idag men inte så länge för vi hade ingen solkräm hemma... Snart ska jag, mamma, Lisa och kusinerna åka in till stan för att kolla på High School Musical-musikalen! Ha det great nu och glöm inte lyssna på låten ^^ PUSS!

26 april


Igår kväll kom Sofia och Agnes över till mig och höll mig sällskap för jag var barnvakt åt mina syskon. Vi svullade framför tvn och hade de mys! :) Idag skiner solen, så snart ska jag nog gå ut en sväng. Sen runt 2 tiden ska jag och Rebecca cykla till vår dansskola som ligger inne i stan! Haha vi kommer vara döda när vi kommer fram. Där ska vi repa inför våra föreställningar, roligt roligt. Ha en härlig dag!

Lördagkväll



Två bilder från när vi hoppade runt lite på pick-nicken i torsdags ;)

Ikväll blir det mys hos Julia. Jag, Agnes och Julia garanterat, Jossa skulle kanske komma men Rebecca kunde inte. Synd! Men det blir nog kul ändå :) Oturligt nog har jag åkt på nånting som har satt sig i halsen, så det gör lite ont där... Jag skulle köpa halstabletter på Apoteket och blev tipsad om "Mucoagin". Köpte det och typ hela tungan blev avdomnad! Skitäskigt, men det hjälpte faktiskt. På teatern var jag den enda i gruppen som var där, haha! Så jag fick en privatlektion, ganska trevligt :) Två kusiner sov här i natt, mysigt! De åkte hem för ett par timmar sen. Nu ska jag fixa lite mat här i min ensamhet (pappa och bror är i London, lillasyster på landet och mamma på fest) och sen sticker jag hem till Julia! Pussar.

Roliga prylar

  

Åh, hittade dessa idag på Roliga prylar och JAG VILL HA! Högtalarna står högst upp på listan men telefonen var också fett fin ;) Synd bara att det är typ 8 månader till julafton och ännu längre till min födelsedag...


Klääänningar




Högst upp ser ni min balklänning från MQ (dock väldigt skrynklig) och min avslutningsklänning från Gina Tricot. Gillar dom jättemycket :) Det som fattas är ett par snygg skor, fin frisyr & smink, sen är jag redo för balen! Hoppas allt är bra med er, kramar

I LOST THE GAME!



nationella i matte idag. gick helt okej tror jag! nog om skolan. jag och agnes åkte till stan idag efter skolan och provade balklänningar. hittade några som var riktigt fina faktiskt! det är såå kul att prova och jag vill verkligen köpa en snart! haha vi provade typ alla klänningar som fanns på mq ;) vi fikade också och jag fick gratis chailatte, muuums!!

Världens bästa kompisar, det har jag det!

Sötaste!

Helluu! Idag har jag haft sjukt kul! Efter skolan gick jag, Rebecca och Julia och satte oss på en stor äng i det fina solskenet (wii!). Vi hade massa gott med oss att äta och dricka och så satt vi där och pratade, tog massa fina kort, skrattade ihjäl oss och hade allmänt jättekul! Ni skulle bara veta hur många roliga foton vi tog, haha! xD Om tio minuter kommer Rebecca och Agnes hit och hämtar upp mig, påväg till pianot. När jag kommer hem sen, typ nio, kanske ni får se några av dem! Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag har haft :) Pussar!

Svartvita ögon


Hejsan! Idag har varit en ganska tråkig och seg dag, så jag orkar inte berätta om den. Och vi hade ju faktiskt bestämt att vi inte skulle skriva om skolan, för det är inte så kul att läsa om! Så det ska jag inte göra heller. Istället kan jag tala om att det faktiskt bara är 26 hela vanliga skoldagar kvar til skolavslutningen! Hur lite? Pyttepytte typ :D

I helgen skulle vi kanske ses, alla fem! Kul tycker jag, det är sällan allihopa kan :) Från början hade vi tänkt vara hemma hos mig, eftersom ingen annan var hemma här. Men så skulle Julia vara barnvakt åt sina söta syskon, så kunde vi ju lika gärna vara hos henne istället! Blir väl lite titt på Robinsson kan jag tänka mig, bästa programmet ju! Haha ;)

Idag har jag ätit havreflarn med choklad på, så gott! Min bror och hans kompis bakade lite. Mumsi. Det finns ganska många kvar... Hehe. Men nej, jag ska inte äta upp allihop, även fast jag skulle vilja ;) Vad har ni gjort för kul idag?

You don't know what you got till you're missing it a lot



Förlåt mig, för att jag har varit så oaktiv här på bloggen nu igen - varför känns det som jag skriver detta i alla mina senaste inlägg? Jag ska verkligen försöka att skriva och lägga ut bilder här oftare nu, det ska jag verkligen! Och dessutom ska jag inte skriva någonting om plugg, för det är så tråkigt att läsa om andras hemska skolarbete, tycker ni inte? Ska försöka att var lite posivit också, det ni! Just nu finns faktiskt en massa roliga saker som jag ser fram emot, i slutet av veckan händer något kul som man kan längta till, hur kul är inte det på en skala? I helgen är det rep med showcase princip hela söndagen, detta följs av Danmark med dansgruppen, och dansuppvisningar två helger på raken! Och min födelsedag kommer sen, icke att förglömma. Det kan knappast bli bättre! Åh, allt kommer bli så otroligt kul, jag längtar så himla mycket! 

Varför lyckas jag alltid få med ipod-sladden på mina bilder? (Hm, denna bild liknar någon annan jag har lagt upp här..) Knappast snyggt.. Och appropå ipod, just nu är Erik Hassle min nya favorit, hans låtar är så bra och han sjunger så fint så. Här kan man lyssna på Hurtful, som Jossa lade ut här på bloggen för ett tag sen. Och juste, jag dog lite när jag såg detta. Hur fint som helst.

Se där, vad mycket jag skrev. Som kompensation för alla dagar jag inte skrivit. Tack och hej. 

Gratis Ben & Jerry's i stan imorgon !! :D


Kul på balkongen, som vanligt!





Jag och Nina har haft det sjukt kul den här helgen! Här ovan har ni bara en liten del av alla skratt ;) Och om lite drygt tre veckor flyger jag ner till henne och vi ses igen, jag längtar redan. Har ni haft en rolig helg? Jag hoppas det. Nu säger jag godnatt, puuuss!

090419

dans idag igen och det var kuul! fick höra resultatet från gårdagens tävling och det hade gått braa för dom flesta :) sen fick vi öva och öva och öva! nu har jag precis ätit middag och nu ska jag plugga svenska... usch det är svårt!

igårkväll var elin och freja med familj här på middag. efter att vi hade ätit åkte vi hem till mathias och hans kompisar kom och vi kollade på film och så, mycket trevligt! filmen var dock inte så bra, men jaja :)


kommer sakna det här! <3

?


Igår
var jag och Jossa hurtiga och cyklade till och från dansen (tolv tunnelbanestationer totalt). På kvällen åkte vi hem till Klaras familj och åt middag och så. Vi kollade på Robinson, spelade Bondespelet och lite sånt! Mys var det <3 Idag ska jag plugga som en galning till svenska-provet imorgon. Sen blir det dans (och cykling :P) igen, haha :)

En eftermiddag i staden



Idag var jag och Nina i stan ett par timmar! Det var mysigt, vi fikade på McDonalds (haha), gick runt och tittade i affärer och så köpte vi några saker. Jag köpte de två plaggen ovan, en klänning och en tröja, båda från Gina Tricot, ca 150 kr st! Fina va? Nu blir det middag! Pussar.

lördaag

idag hurtade jag och agnes och cyklade till danse, ganska bra jobbat tycker jag! när vi kom hem störtade jag ner i duschen och nu är jag så gott som klar! familjen sjögren kommer strax hit på middag, trevligt :)




världens bästaa syster!! <3<3

Somebody toooo love

happy!

Alldeles snart, klockan sex ungefär, kommer min efterlängtade kusin Nina! Hon och hennes mysiga familj stannar hela långa helgen och vi kommer ha så sjukt kul! Samma tid kommer även en till kusin + morbror, Filip och Mattias! Så det blir lite av ett minisläktparty, haha ;) Skolan idag var ganska najs, och vi slutade en timme tidigare för att vi inte hade idrott, wii! På väg hem hade vi världens mest utflippade diskussion om en parodi på Desperate Housewife, haha! Roligt, roligt :) Ha en fin kväll, PUSS!

äntligen nya VITA skor


det var på tiden va? Fyndade dom på Coop forum för 100 kr ^^

hemstudiedag

idag har vi halv hemstudiedag så vi börjar inte förrän klockan ett! så sköönt. när vi kommer till skolan ska vi åka direkt till nån teater och efter det slutar vi. så väldigt skön dag. jag gick iaf upp för nån timme sen och nu har jag trixat lite med ipoden och så. så nu har jag lite nya låtar i den :)

snart ska jag nog börja göra mig i ordning och sen gå på en prommis med hunden. efter skolan idag måste jag verkligen sitta bänkad vid matteboken och plugga till muntliga nationella imorgon, hjälp :O

090415

Godmorgon alla söta!

Idag har vi halv hemmis, alltså ingen skola förrän efter lunch och då har vi inte ens skola utan då ska vi på teater! Chill dag helt enkelt :) Solen skiner idag så jag är fett glaaad! Igårkväll fick jag värsta rycket och skrev klart hela musikarbetet (innan dess hade jag bara letat fakta och bestämt tre låttexter att analysera, så fatta hur mycket och länge jag skrev :O) ... Det känns så himla bra och jag är skitnöjd för en gångs skull! Anyways, nu ska jag snart ta en dusch och fixa mig och sen ska jag käka lunch innan Sofia och Jossa kommer till mig tjugo i ett. Ha en uuunderbar dag,

Puss & kram <3

I'm falling in love with your favorite song



Om ett tag blir det detta, imorgon går jag till skolan klockan 1 och går på teater. Och sen blir det dans!

Kjoool




Sydde klart min kjol idag på slöjden! Fin va? Blev faktiskt jättenöjd för en gångs skull! Rebecca, Julia och Agnes har likadana, haha. Men vi gjorde dem tillsammans och utgick från samma mall :) Tog massor med roliga kort när jag skulle ta den här bilden, haha. Det var kul ;) Snart blir det Desperate Housewifes x2, wiie! Har ni haft en bra dag? Puss!

PICKNICK











Några bilder från vår picknick idag.

Briiillor & sool


Tjaa. Nyss proppat i mig pannkakor, mums. Rebecca var här idag och vi hade våran "spanska dag" men den varade inte så länge kan jag tala om, haha, men trevligt hade vi. Musiktipset just nu är Metro Staion - Shake it, gryyymt bra där. tack Sanna ;) Nu ska jag ta tag i mitt musikarbete som jag hade planerat att jag skulle göra klart på lovet... Nu fick ni också se en bild på mina nya brillor från H&M, love them. ** Pussi

13 april

sista dagen på lovet och imorogn är det skola igen... längsta dagen till råga på allt! idag vaknade iaf jag och mathias vid 12 och då gick vi upp, åt frukost och kollade på bröderna lejonhjärta! sen gjorde vi oss i ordning och vid halv fyra åkte vi till brostugan och fikade, myysigt! sen åkte vi hem och nu har jag precis ätit middag och jag har ätit upp allt mitt påskgodis! ;)

igår var mormor och jocke här och åt påskmiddag! på kvällen åkte vi och hyrde "säg att du älskar mig" och den var faktiskt bra! vidriga människor det finns asså :/

mitt lov har iaf varit skiiitbraa!


Måndag


Sista dagen på lovet... och eftersom vädret var sådär har jag faktiskt inte solat idag ;) Jag vaknade rätt tidigt men chillade hela förmiddagen och kollade på några avsnitt av Gossip Girl här (det funkar nu, Sofia!). Åh, jag är kär i Chuck och Nate <3 Efter lunch åkte jag och mamma till stan och jag köpte jeansjacka, linne och solglasögon från Gina Tricot, sjal och mascara från H&M, jeans från JC och gladiatorsandaler från Eurosko. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det lasagne till middag. Skitgott! ;) Pussar och kramar <3

En helg i värmen





Jag har spenderat två underbara dagar ute på landet tillsammans med släkten. Det har varit så sjukt varmt. Lördagen låg jag med bikini i ca 3 ½ timme, söndagen ungefär lika mycket. Lyssnat på underbar musik, ätit sjukt god mat, fotat, läst och bara varit har jag också hunnit med. Önska att det var sommarlov nu, men det är inte ens 2 månader kvar. Nu kör vi! Pussar

MALMÖ

Jag kom på att jag bara stack utan att säga något här på bloggen, men jag firade bara påsken i Malmö med min familj och mormor. Så, nu vet ni som undrade vart jag tagit vägen. Jag är i allafall hemma nu, det var varmt och skönt där nere i söder minsann. Folk satt ute och fikade och det var fullt med människor med solbrillor överallt, härligt. Jag fick faktiskt med mig en bikini och ett par gladiatorsandaler hem också. Puss!



Pappa och Filippa i Malmö, visst ser det lite ut som om det är utomlands?



Shoppinglista

Imorgon ska jag och mamma till stan och shoppa. På listan står:
Solglasögon
♥ Jeansjacka
♥ Mascara
♥ Svarta mjukisbyxor
♥ Jeans
♥ Gladiatorsandaler
♥ Tygskor

försöker fördriva tiden ;)

Lovar du att vara ärlig? Jadå!
Du heter: Josefine
Smeknamn: Jossa
Låt som när du är ledsen sörjer till? Väldigt olika!
Beroende av: Jag är rätt så beroende av min mobil.
Vad tror folk om dig? Att jag sitter hemma och pluggar och inte har något liv ;)
Stämmer det? Näe oftast inte!
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon? Vet inte
Hur imponerar man på dig? Haha jag vet faktiskt inte... charmig kanske?
Brukar du skratta för dig själv? Det händer
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Bra att spelet handlar om att äta iaf^^ hälsa dom andra gangsterna! Pussi <33"
Var bor du? Jag bor i Stockholm
Trivs du där: jaaaa!
Äger du några converse: nono
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: nej
Vad har du för mobil operatör: Tele2 Comviq Kompis
Är du allergisk mot något: Ja, pollen och nötter
Har du haft sex idag: Haha, nej
Hur svarar du i mobilen: "hallå?"
Vem ringde du senast? Mathias <3
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: vet inte.. pratade väl bara lite
Antal timmar sömn inatt: ungefär 7
Sov du ensam: jaao
Brukar du komma i tid: oftast
När blev du fotad senast: idag typ på eftermiddagen
Hur känner du dig nu: trött och uttråkad
Vanligaste färg på dina kläder: olika
Vad tycker du om fötter: Uusch
Hade du en bra kväll igår: Ja sisådär
Favorit dryck på morgonen: te eller juice 
Rakar du benen: absolut
När brukar du oftast gå och lägga dig: på vardagar mellan 10 och 11
Är du blyg? Ibland
Sysslar du med någon idrott: dans
Vill du hellre ha mail än brev: yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vet faktiskt inte
Har du spytt offentligt: näe tror inte det
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Vad tror ni? Precis.
Är du nöjd med ditt liv: Japp
Är du bortskämd: njaa, lite
Vad gör du i morgon: imorgon ska jag fixa lite i mitt rum, sola om det är fint väder och ha påskmiddag med en liten del av släkten!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj, ingen aning.
Vad behöver du just nu? sällskap.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Vet inte...
Vad längtar du till? Sommarlooov!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Yes, det har jag
Vad använder du för shampoo? olika
Vad är det finaste du fått? Jag har fått massa fint!
En speciell dag du minns: det finns många!
Tycker du om någon just nu: Japp
Om fem månader: fyller jag typ år J
Du samlar på: ingenting
Gröna eller röda äppeln: vet inte... röda tror jag J
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen oftast
Gillar du golf: nej.
Vilken tid gick du upp idag: halv 11
Har du sovit i din egna säng inatt: aa
Har du strumpor på dig nu: jaa
Är det okej att gråta: det tycker jag
När grät du senast: inte så länge sen
Laddar du ner musik och film från Internet: mest musik
Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa, resa..
Bär du glasögon eller linser: no
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 10 och 12 typ
Har du piercing: nej
Vill du gifta dig: ja absolut.
Vill du ha barn: Ja tror det
Solar du ofta: jaa, så fort solen skiner typ
Är du bra på att laga mat: ganska
Gillar du att dansa: haha yeees!!
Är du flygrädd: liite
Hur vig är du: jag jobbar på det
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten!
Vilken är din favoritglass: magnum vision
Tror du på ett liv efter döden: njae..
Tycker du om sushi: jaa sådär
Vad äter du helst när du ser på film: goodiiiis!
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, det gör dom!
Har du tandläkarskräck: jaaa!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: typ.. gröna?
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.
Biter du på naglarna: näe inte längre
Hur ofta tränar/motionerar du: ungefär 3 gånger i veckan
Senaste låt du hörde: angel in the night
Vad gör du på helgerna: livet leker ;)

men nu är det godnatt för mig asså! ska läsa lite robinsson crusoe och sen sova!


Sommar & sol


Idag är det exakt ett år sen sen Kelly-konserten <3 Det bokstavligt talat SCHTEKER därute och det är ju helt underbart. Jag har legat och solat i några timmar nu men nu tog jag en liten paus för att äta typ lunch/mellanmål ;) Så nu ska jag ut igen! Ha en underbar påskafton och glöm inte att äta maaassa godis :)

GLAD PÅSK!


solasolasola

det är så himla skönt ute! jag har precis solat i ett par timmar, så sköönt! det är typ sommarväder och det känns lite som sommarlov faktiskt :) snart ska jag städa mitt rum så att mamma kan sluta tjata!

igårkväll åt jag god middag hos mathias och sen åkte vi hem till agnes och kollade på kopps och spelade guitar hero och upp till bevis, mys! vi kom hem vid tolv eller nåt och då kollade vi lite på film, men båda somnade!

nu ska jag gå och duscha!


jag börjar få lite brist på bilder, men här är iaf en bild som sofia har tagit från
när vi var på utö för ungefär ett och ett halvt år sedan! <3


CHOKLADBOLLAR


De vi bakade igår, asgoda!

Kläderna jag köpte i lördags men inte orkat visa förrän nu...



Randigt linne från H&M, 80 kr
Randig tröja från H&M, 100 kr
Svarta ballerina från Din Sko, 250 kr


På Rörö!


Dimma på vägen ut.

Hejsan! Nu är vi, sedan ett par timmar tillbaka, framme på Rörö! Mysigt, mysigt. Vi var här i julas också, så det var ett tag sen! Om typ fyrtio minuter kommer Filippa, Moa och Magnus hit. Roligt! Vi ska stanna här till på måndag, och sen är påsklovet slut. Så jag har suttit i bilen sedan ett i eftermiddags! Ganska tråkigt. Well well, vad har ni gjort idag? Puss!

Walk a thousand miles on broken glass.

Igår hade jag, Julia och Sofia pirrenirre på en firre och det var fett kallt men fett mysigt :)<3 Vi åt kyckling, potatissallad, baugette och Maryland-kakor! Sen frös vi nästan fast i marken så vi gick hem till Sofia och bakade chokladbollar och myste runt i Sofias mysiga rum :) Spelade yatzy gjorde vi också och jag vann, WOHO! Snart kommer Julia hit och ska käka middag och sen ska vi gå och köpa godis till oss själva och alla påskkärringar som ruinerar mig på godis här hemma :P Ha det myyysigt nu alla och lyssna på den här låten, puss och kram <33


6-7 april


Tårtan vi bakade till Elin

Rebecca vispar grädde

Sanna bakom kameran

Middag i Kungshallarna, Agnes, Rebecca, Sanna och Elin

Baby, Scary, Sporty, Posh och Ginger

Elin provar en ny bowlingstil?

I måndags käkade vi och bowlade inne i stan för att fira att Elin! Sedan åkte vi hem till Rebeccca, svullade och hade det allmänt tevligt. Vi sov även där. Jätteroligt var det :D Puss på er!

I ♥ Facebook


Tisdag

de första dagarna på lovet har varit jättemysiga och våriga ju! i lördags var det ju dans och sen kom mathias hit och åt och så och sen åkte vi hem till rasmus och kollade på film och så. kollade typ början på fem filmer? påsöndagen var det dans igen och efter det kom mathias hit och åt middag och sen åkte han hem och jag gick till agnes för att mysa, kolla på the ring 1 & 2 och sova över, myyys<3 usch, läskiga filmer!
upp med tuppen på måndag morogn och åka till dansen som började 11 och dansa till halv två. sen åkte jag till vällingby och träffade mamma, ia och thomas där och åt lunch. sen tillbaka till dansen och dansa i 45 minuter till.
på kvällen träffade jag freja, rasmus och david och vi satt och pratade lite och så, men jag gick hem rätt tidigt.
idag var det upp ganska tidigt igen och åka till dansen. efter det åkte jag och agnes in till stan och jag lyckades äntligen köpa dansskor! så nu har jag det till nästa tävling, tjiiihuu!


Ledigt


Skön dag. Jag har inte gjort så mycket vettigt! Har tittat lite på tv, varit ute och solat, ätit glass, tagit lite kort, läst.. Jätteskönt när man inte har några måsten! I eftermiddags kom dessutom en bok hem till mig som jag hade beställt från CDON! "En Shopaholic i väntans tider". Ganska bra hittills! Hittade lite fina blommor i trädgården också. Igårkväll var jättemysigt! Läskigt (pga av filmerna) men superkul. Som alltid med er tjejer <3 Vad har ni haft för er idag? Puss!

The ring.



Idag blir det skräckfilm, och jag kommer dö som några andra redan har skrivit om här idag. Hm, jag känner mig lagom taggad och jag är inte känd för att vara den modigaste precis. Jag börjar bli lite pirrig nu, också. Inte bra, inte bra. Snart ska vi käka middag och sen går jag över till Agnes med mitt täcke och min kudde. See you.

Söndag


Igår var jag, mamma och Anna på utförsäljning. Anna hittade en jacka, mamma hittade en kjol och jag hittade armband :) Sen var det dans, glass i solen, middag på altanen och filmkväll hos Rasmus. Ikväll ska jag och girlsen kolla på skräck. Rebecca kommer dö, HAHA :) Vi hörs imorgon. Puss & kram <3

She loves you


Halsband: Gåva från Rebecca.

Hejsan!
Idag är det molnigt. Synd, jag hade börjat gilla det nya fina vädret mycket! Hoppas det kommer tillbaka. Början på den här dagen har varit väldigt lugn. Jag vaknade, tittade på två avsnitt av OTH, åt frukost, kollade lite på tv, duschade, klädde på mig och nu sitter jag här. Eller, nä, jag ligger i min säng. Ikväll ska vi allihopa sova hos Agnes och kolla på skräck! Rebeccas premiär... Det blir troligtvis The Ring 1 & 2- alltså två filmer. Mysigt! Innan det ska vi (familjen) äta en tidig middag hemma hos några kompisar. Vad har ni för planer idag?

Skoor



Har hittat ett par skitsnygga skor på Din Sko! Såg dem när jag var där idag. Köpte de dock inte, de var lite för höga klackar på dem för att jag ska kunna gå normalt i dem... Nio centimeter! Men jag kanske ger mig, för de satt så himla bra! Får väl öva lite här hemma innan jag går ut med dem i så fall ;) Jag visar alla mina köp imorgon! Annars har dagen varit jätteskön. Jag har tittat på OTH, varit ute och sprungit, ätit grillat (första gången i år!) och kollat på Robinsson. Det kändes lite skumt ute, eftersom det var typ sommarvarmt samtidigt som det låg snö kvar på marken.. Hmm. Hoppas snön smälter nu av värmen bara! Pussar!

SPRING '09



Idag har jag mest suttit ute och lyssnat på musik och läst i solen. Och ikväll ska vi grilla!

4 april


Hej hej! Rebecca och Elin på bilden ovanför, tagen för en vecka sedan. Sitter här och svettas typ ihjäl, hjälp vad varmt det är. Så härligt. Jag och pappa var i stan nyss. Jag köpte en klänning och ett par brillor, kanske visar sen! Just nu målar jag naglarna och lyssnar på vårig musik :) men snart måste jag nog ut igen. Ha en bra dag!

lördag

vååååår! asså har ni sätt vädret? typ jättevarmt oh soligt och allt. snart ska jag till dansen och jag känner för att köra gärnet, men jag kommer inte göra det när jag kommer dit, men jaja ;) asså det är typ sommar ute och jag vill bara sola och bli bruuun!! det blir ett kort inlägg idag för jag måste gå nu, hoppas ni får en bra dag!


Lovely day



Har ni tittat ut?
Sol, blå himmel och världens värme! Åh, sommar. Nästan i alla fall. Om en stund ska jag till Vällingby för att inhandla lite saker. Senare kanske jag ska ut och springa i det fina vädret, det vore skönt! Jag hittar tyvärr inte sladden som som går mellan kameran och datorn, så jag kan inte visa bilderna jag tog igår. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se! Hoppas ni får en trevlig dag. Puss!

Gratis TV-kanaler 3-5 maj


Glöm inte att alla ni som har skogsteve (alltså inga betalkanaler) kan se vissa kanaler, som t.ex. Kanal 5, alla TV4:s andra kanaler, Animal planet, Discovery, Disney Channel och några fler :) Läs mer här.

godnatt!

kom hem från elin precis. vi hade myskväll, men somnade på slutet ;) vi gick först till ica och köpte gooodiis! sen träffade vi rasmus, tobbe och axel vid runstensplan och följde med dom till björkan. där var det lite annat folk, men inte så roligt så vi gick hem ganska snabbt. hemma hos elin kollade vi på berg flyttar in och spelade eye toy. haha typ år sen jag spelade det sist :p askuuul!!  sen somnade vi bums!

nu är jag iaf hemma och ska typ sova snart, så sjukt trött!


PÅSKLOV!

ÄNTLIGEN PÅSKLOV! 10 dagars chill ligger framför mig, så skönt! Lite bilder kommer senare. Haft en bra dag?

Godmorgon!



Dagens planer: skola (sista dagen innan lovet!!!), mys hos Julls & Showcase :)

vårvårvår

idag var det jättevårigt väder. vi gick ut på lunchen och jag frös bara lite fast jag inte hade någon jacka :O typ jättevarmt! efter skolan iaf så kom mathias och hämtade mig och sen åkte vi hem till honom, åt middag och myste lite! och nu är jag hemma igen och hade tänkt plugga musik, men jag orkar inte :/ det är så jobbigt!

imorgon ska jag iaf mysa med elin på kvällen. vi ska svulla och kolla på talang eller så ska det låta ;) <3

bara en dag kvar nu, sen looooov!!!! :D <3

igår när jag kom hem åkte jag och pappa på en liten tur med hans nya motorcykel, coolt!


såhär fin outfit hade jag då! ;)

tralala


Fy vilken härlig dag. Det har varit så himla varmt och soligt ute! Efter skolan gick jag, Rebecca och Agnes hem till Sofia. Tanken var att vi skulle ut och ha pick-nick men istället fastnade vi inne framför tvn ^^ Vi bakade iaf sockerkaka och drack saft. Mumisgt och trevligt. Just nu sitter jag bara och njuter av härlig musik och våren. En dag kvar och sen påsklov, så underbart. Ha det bra!

VÅÅÅR


Såhär vill vi att solen ska lysa varje dag.

Fy vad härligt det var ute idag! Nästan femton grader, superskönt! Två dagar kvar till påsklov, och imorgon har vi sovmorgon! Inga läxor, för inlämningen som skulle vara klar på fredag i musik behövde inte vara klar då, naajs :) Jag hade tänkt fixa lite med den idag, men jag orkade inte. Snart ska jag gå och sova. Jag vet, det är typ tidigt men jag har gått och lagt mig jättesent de senaste dagarna så jag är trött! Pussar till er, godnatt!

Drops of snow.








©opyright 2009



Första bilderna med nya kameran! Heeelt underbar <3

Kameran <3


Eftersom kameran aldrig kom så avbeställde vi den (vi hade beställt via internet) och köpte på Siba istället. Vi valde en svart istället också, nu är den ännu mer wannabe-systemkamera, haha :) Anyways, nu håller vi på att ladda batteriet och jag håller på att läsa bruksanvisningen. Lägger kanske ut någon bild ikväll! Kram <3

2 månader med dig!


Jag älskar dig! <3

RSS 2.0