Big city dreams.



Jag vet inte vad som hänt, men tyvärr kan ni inte få se några bilder som jag själv har tagit just nu. Men ni kan få en mycket finare bild + en låt att lyssna på.

31 mars

idag var det en hemsk dag med träslöjd och massa jobbiga lektioner. prov på engelskan och redovisning på svenskan. båda var svårt och jag sa massa fel på svenskan, men jaja...
sen jag kom hem har jag bara suttit här typ. ska snart äta middag och sen ska jag plugga matte, franska och musik... eller kanske bara matte och franska, får se!
sen ska jag se på depserate housewives!!! :)


Sista mars.

Tre dagar kvar till frihet, håll ut! Själv måste man plugga järnet varje dag enda tills fredag, musikarbetet som jag inte ens har börjat på ska jag försöka ta tag i nu. Och spanskan. Och svenskan. Positivt: Termometern visade faktiskt 12 grader senast jag kollade idag! Ett till steg närmare våren, och imorgon är det första april och allt, wihu. Jag och Agnes har börjat på ett mega-korsstygn på slöjden, som ska föreställa en massa frukter. Ganska kul tycker jag, även om man är lite nybörjare på det där.. Dessutom har jag inte kunnat ladda upp bilder här på flera dagar, mycket märkligt.


Måndag

Idag var det skola som vanligt. På NO:n fick vi labba, det var rätt kul och på idrotten spelade vi handboll :) Efter skolan åkte jag och Jossa till dansen. Vi har bara typ tre gånger kvar på dansen så det är lite bråttom att öva in allt nu men det är skitkul! Sen kom jag hem och åt middag och nu har jag kollat alla bloggar och övat på svenska-redovisningen tills imorgon. Har pluggat lite engelska också men ska plugga mer nu... Det är typ svårt att plugga på det här :/ Känns skönt att SO:n är klar nu även fast vi har typ tusen andra saker den här veckan. Men snart är det påsklov, bara 4 dagar kvar nu :) Just det, jag ska äntligen få pappas gamla laptop för han har beställt en ny nu som kommer imorgon! Vi ska rensa upp lite och sen blir den bara min <3


Första världskriget är äntligen över...


Gud vad skönt!
Nu är jag äntligen klar med min SO-fördjupning. Har mailat den till urkund nu och nu ska jag stupa i säng, jag är dödstrött efter att ha suttit framför datorn flera timmar... Inte så jobbigt fysiskt kanske men min hjärna är död kan jag lova ;) Och jag är helt hjärntvättad med orsaker, följder, paralleller och jämförelser. Har jag glömt nåt? Äsch, god natt <3

Earth Hour



Visste ni förresten att det var ungefär en miljard hushåll i hela världen som släckte sina lampor igår? Ganska coolt, tycker jag.

Söndag morgon


Kolla vilken gullig tröja jag har på mig :)

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan?
Jag vaknade klockan åtta imorse och tänkte att: Vad skönt, då kan jag ju sova ett tag till! Men sen kom jag på att klockan faktiskt var nio. Så jag var tvungen att gå upp, för att plugga. Så nu sitter jag här och skriver om Sverige under första världskriget... Det är inte så kul. Men när jag är klar med uppsatsen kan jag slappna av! Ikväll ska vi på middag hos några kompisar, det blir nog kul i alla fall :) Hoppas ni får en fin dag, puss!

Hoppa!


Gammal bild på mig och Rebecca.

Var ni med på Earth Hour nu då? Jag och Rebecca var med halvt typ. Vi kollade på tv, men alla lampor var släckta. Vi hade bakat kladdkaka och satt och åt den + drack te framför Robinsson :) Haha, mys. Nu sitter vi i min säng och chillar lite. Rebecca ritar och jag skriver här. Musik är på på iPod- högtalaren, of cours! Har ni det trevligt? Pusspuss.

Lördag

Hej hej ;)

Kom nyss hem från stan! Jag var på bio med Klara och vi såg I taket lyser stjärnorna. Den var braa :) Vi åt så mycket popcorn och godis så vi blev proppmätta och pallade inte käka riktig mat så istället gick vi till café Bellman och fikade efteråt :) Jättemysigt var det där <3 Sen åkte jag hem och kom hem till ett helt mörkt hus... Just nu är det ju earth hour men få inte panik, jag har dragit ut sladden så datorn går på batteri bara ;)

I natt läste jag ut sista boken i Twilight-serien också. Bästa slutet någonsin typ, allt blev precis som jag ville :) Åh, jag vill att det ska komma fler böcker <3 Imorgon ska jag gå upp tidigt för att sedan dra hem till Julia för att käka lunch, fixa powerpoint och öva på vår redovisning i svenskan. Efter det blir det dans och sen kuta hem och plugga SO resten av dagen/kvällen... Nu ska jag vara duktig och plugga lite. Asså den här helgen har jag verkligen sjunkit lågt, pluggar både fredag och lördagkvällen :P Vart är världen på väg? ;)

Puss <3

E A R T H H O U R

SLÄCK ALLA LAMPOR IKVÄLL 20.30-21.30 OCH GÖR EN INSATS FÖR MILJÖN.


lördag!

just nu sitter jag och försöker skriva på min so uppsats. det gick ganska bra fram till nu när jag inte kom på vad jag skulle skriva längre. det är jättesvårt att hitta braa saker om sverige under första världskriget. men jaja... jag har iaf skrivit ganska mycket nu. men den är långt ifrån klar asså. om ungefär en timme ska jag till agnes och så ska vi till dansen. inte glömma skorna idag!! sen blir det hem, ducha ich fixa. sen hem till julia och äta middag där och sen ska vi vara barnvakt heela kvällen. ganska mysigt faktiskt! sen sover jag där och imorgon bitti kommer agnes så ska vi göra klart våran svenska presentation som ska göras på måndag. sen blir det dans igen och sen hem och plugga!
där har ni hela min helg ;)

puss <3


soommmaaar!! <3


heelg!

äntligen fredag och min helg kommer bestå av plugg... min kväll har varit tråkig till råga på allt och imorgon msået jag typ plugga på morgonen och på söndag måste jag plugga hela dagen. idag när vi gick hem från skolan börjde det snöa asmycket som sofia sa förut. inte kul! jag åkte iaf hem till mathias och åt middag där, myys <3 sen skulle han hem till en kompis så pappa fick komma och hämta mig och vi stannade på ica så jag kunde få lite godis. sen dess har jag typ suttit här. min tanke sen jag kom hem är " ska jag sjunka så lågt så jag pluggar på en fredagkväll eller ska jag plugga imorgon istället?" än så länge har jag iaf inte sjunkit så lågt så jag tror jag pluggar imorgon istället för jag orkar verkligen inte... höll på att somna framför lets dance. tråkigaste programmet. och nu ska jag sluta gnälla och typ sova snart!


min syster åkte till brommagården idag och jag glömde säga hejdå :'(
puss på henne iaf! <3

Rihannas nya tatuering

Rihanna visar upp en av sina nya tatueringar

Har ni sett Rihannas nya tatuering? Eller egentligen är det två, en pistol under varje arm typ... Jag tyckte verkligen inte det var fint, varken placeringen eller motivet (vad symboliserar de liksom? :S) men alla tycker ju olika.
Så vad tyckte du?

Friday I'm In Love, typ.


Hihi, mitt huvud ser jättestort ut ;)

Äntligen helg! Eller, någon riktig helg kommer jag väl inte direkt få.. Hej plugg säger jag bara! Men jag får se det positivt: Om en vecka är det faktiskt påsklov! Dagen har varit ganska normal. Men på väg hem började det snöa, igen! Gud, vad är det med vädret egentligen?! Kan det inte bara bli vår..? Jaja. Jag ska inte börja tjata om det igen, då kommer jag aldrig sluta. Men lite sur är jag, haha.
Imorgon kväll är det en så kallad "Earth Hour"! Ni är väl med allihopa och släcker ljuset en timme? Jag ska lätt joina! Kanske skulle träffa Rebecca då och hitta på något roligt, mys! Måste också säga till Nina, min fina kusin, att jag kan inte kommentera på eran blogg! Synd va? Saknar dig i alla fall <3 Hoppas ni haft en fin dag! Pussar.


torsdag torsdag torsdag.







Tjo på er! Idag var vi på museum med skolan, armémuseet, och det var inte så kul kan jag väl säga. Guiden pratade så fort så ingen i vår grupp hängde med på vad han sa.. Sen åkte jag hela långa vägen hem från Östermalmstorg [okej, jag kommer åka så långt varje dag till min nya skola efter sommarlovet] och åt bullar och fruktsallad med Julia. Sen blev det studydate med mig själv, min dator och alla skolpapper och efter det stack jag till pianot med Sofia och Agnes. Nu ska jag strax lägga mig i sängen med boken 'Stolthet och fördom'.. [Bilderna - random, bara..]

godmorgon!

sovmorgon idag. börjar inte förrän 9.40, sköönt! så jag ska gå om ungefär en kvart. efter lunch idag ska vi till nåt museum. armemuseet eller nåt sånt. det ska faktiskt bli ganska kul. sen blir det hem och plugga so som en galning eftersom att jag typ inte kommer hinna plugga så mycket i helgen... igår gjorde jag iaf klart mitt musikarbete :) och så läste jag lite robinson crusoe. det tog typ en kvart att läsa en sida, så liten text är det :O

puss <3


Våfflor!


Josefine och Sofia här! vi har precis tryckt i oss ungefär 7 våfflor var. hej tjockisar lixom ;) så nu är vi typ stört mätta och sitter och kollar på klipp på youtube. har hittat massa roliga från typ bert. haha! dom är så söta. jossa har klippt lugg! hon gjorde det igår, jättefint blev det :) fast nu blev hon trött på den, så hon är och sätter upp den, haha.

simsalabim lyssnar vi på nu! haha caramell är braa ;)

tjeeena


Tralala. Min kropp är död. Var på intagningsprov på Viktor Rydberg idag och det var riktigt jobbigt men roligt! Vi hade lektion i jazz, modernt och balett. kul kul, men koreografierna var rätt svåra... aja, får se vad jag får för poäng, men detta var ändå inte mitt förstahandsval! Trött på snön är jag, men vem är inte det? Om ett tag börjar DH, jag som har längtat heeela långa veckan. Men först blir det att plugga spanska... Glöm inte våffeldagen imorgon. Pussi

I'll keep you locked in my head



Kväll. Dagen har varit lång, började åtta och tjugo och slutade fyra. Vi har flummat hela dagen typ, haha! Julia stack iväg på lunchen för att göra intagningsprov på Viktor Rydberg, hoppas det gick bra! Rebecca var sjuk så henne saknade vi lite. Här hemma har jag inte gjort något annat än att se på tv, typ. Jag behöver inte plugga något, tjoho! Fast imorgon har vi nationella i engelska.. Jag är lite pirrig! Hoppas det går bra. Snart ska jag äta middag, sen klockan nio blir det Desperate Housewifes :) Och jag har ont i svanskotan, av någon outgrundlig anledning... jaja, nu måste jag gå! Pussar.

Out of focus.

På riktigt, de här bilderna är det finaste jag sett. Jag önskar att det vore jag som hade tagit dom, allihopa.

ianton by thiralatha.


TISDAG 16:36



Jag har inte postat några inlägg här på ett tag, förlåt mig. Hela helgen har varit väldigt trevlig - Bortsett från att jag blev sjuk och fortfarande känner mig rätt nere.. - med en massa dans på schemat! Det var lite svårare steg än vanligt, men det var faktiskt jättekul! Och lyssna på det här: Danmark nästa med dansgruppen, 1-3 maj! Nu har jag bokat in mig på kursen också, bara flygbiljetter och hotell som ska fixas. Vi måste prata om det, tjejer? Jag längtar!
Hur som helst kommer jag iallafall till skolan imorgon hur jag än mår, engelska nationella får man inte missa. Ha det bra så länge, kram.

Dumpa honom



Jag var och såg den här alldeles nyss på bio. Den var faktiskt jättegullig och precis sånna filmer som jag brukar tycka om! Romantiska komedier ni vet ;) Kan rekommendera den varmt. Nu sitter jag och slötittar lite på Beck med en kopp te, ska snart gå och sova. Imorgon har vi beep- test på gympan.. Wish me luck! Puss & godnatt.

Sunday

Hallo :)

Förlåt att jag inte har bloggat på jättelänge, hehe... Igår var det iaf dans som vanligt och på kvällen var vi på middag hos några men jag åt bara där och sen så spenderade jag resten av kvällen med Sofia framför teven, haha :) MYS var det! Idag hade vi släktkalas (tjoho!) för mig så vi åt tårta och så fick jag presenter (200 spänn + Så länge vi båda andas) :) Tack för dem <3 Sen stack jag till dansen och nu är jag hemma igen. Vi har typ inga läxor så jag behöver inte panikplugga ikväll :) Hejdå söndagsångest!

Puss <3

Jag har klippt och sytt lite



Jag har sytt i dag! Jag klippte bort volangen längst ner på klänningen ovan, och så sydde jag upp den. Jag sydde även in den lite där uppe för den var för stor där. Visst blev det fint! Vad har ni gjort idag? Puss.

22 mars

dålig uppdatering från min sida den senaste tiden. helgen har jag iaf spenderat med mathias (<3) i fredags var det släktfest med hans släkt, trevligt! sen sov jag där och sen var det bara upp och åka till dansen. efter dansen kom han hit och vi åt middag och lite så och sen åkte vi hem till elin och david för att fira dom. igår köpte vi massa godis som är slut nu!

idag blir det iaf dans igen. och vi har typ inge plugg den här veckan! hur skönt som helst.


du är bääst!!

Robinsson 2009



Hejsan! Hur har eran dag varit hittills? Min har varit jättebra! Jag har varit på teater i en och en halv timme, gått runt en stund i stan, njutit av värmen (typ 10+ i solen!) och så har jag varit och köpt godis på Vivo ;) Jag och Agnes ska ses ikväll efter middagen och titta på Robinsson 2009 ;) Jag kommer ihåg när man var liten och tittade på det programmet, jag tyckte att alla var jättecoola och det verkade så läskigt att vara på den där ön! Vi får väl se om jag fortfarande tycker så ;) Och så undrar jag var alla andra har tagit vägen! Kom tillbaka allihop :) Hoppas ni får en trevlig kväll! Pussar.

Trött fredagskväll

Sötaste katten.

Äntligen helg! Det känns så skönt, speciellt efter idag. Vi hade NO- prov som första lektion, det var ganska svårt men gick helt okej. Sen kollade vi på nån supertrist film om 30- talet, och efter lunchen hade vi matte. På idrotten skulle jag simma klädsim! Jag var inte med när tjejerna simmade så jag och ett par andra tjejer, som inte heller var med då, fick simma tillsammans med killarna ;) Mina kläder blev helt genomskinliga i vattnet, så det var lite pinsamt, men det gjorde inte så mycket. Min vattenfasta mascara svek mig inte i alla fall! Så det var ju tur ;) Nu ikväll har jag tittat på Darin som var pausunderhållning i Let's Dance (han var bäst som vanligt :D) och bara tagit det lugnt. Planer för helgen har jag inga riktigt än, vi får se hur det blir! Hoppas att ni har haft en bra dag! Pussar.

P.S.



Imorgon har vi optik+akustik-prov, film i aulan, matte och sen blir det bussen till Elin. Efter det blir det dans, en vanlig fredag med andra ord. Sen ska vi steppa hela helgen lång och förhoppningsvis blir det soligt, varmt väder också.

En helg i Göteborg

Hej! Ursäkta att jag inte skrivit på länge, tur att mina vänner har uppdaterat iaf :) I helgen var jag och Jennifer i Göteborg hos Jollan. Wow wow så kul vi hade! Vi flummade, gick runt i city, fikade, kollade på mf, pratade, gick till kyrkan, skrattade, träffade Sonja m.m. Saknar det redan, helgen gick liksom lite fööör snabbt, vilket hela veckan har gjort. Det är ju snart helg igen, härligt.





våår!

äntligen är det vår asså! det är helt soligt ute! idag hade jag tygskor och skinnjackan. det var dock väldigt kallt, men det gjorde ingenting för det var jättesoligt :) dagen var faktiskt ganska lugn. spelade spel på matten och satt vid datorerna på både so:n och svenskan och på bilden fck vi skissa ett ansikte som vi sen ska göra av öera, svåårt :/

nu ska jag plugga no och sen kommer min älskling och hjälper mig!

Yoga, te och NO- plugg

Jag & kameran.

Det är väl vad min kväll har bestått av.
Jag och mamma var på yoga för att prova på, och det var faktiskt jätteskönt och väldigt avslappnande! Kan verkligen rekommendera det till de som inte har provat :) Vi ska tillbaka dit om en vecka! När jag kom hem åt jag middag, och sen bänkade jag mig vid NO- papprena tillsammans med en kopp te. Alldeles strax ska jag gå och lägga mig, är supertrött. Sov sött!

Åker man tillräckligt högt upp når man himlen.

Bild från igår.

Åh, vilken härlig dag! Solen har varit framme hela dagen och det är flera plusgrader! Vi hade ingen franska och slutade i och med det nästan två timmar tidigare, så skönt. Jag har precis gjort en sån där seg chokladkaka som Agnes tipsade om här för några inlägg sen! Smeten skakade jättegott, så vi får hoppas att den färdiga kakan smakar lika bra ;) Senare i dag blir det till att plugga NO, men det kommer inte förstöra mitt glada humör! Hoppas jag i alla fall. Njut nu allihopa av solen, puss!

FLOWER POWER.





Tänk att lite sol och att få sluta en halvtimme tidigare kan göra ens dag så mycket roligare! Jag har inte så mycket mer att säga idag faktiskt, men bilderna kan ni ju titta på om ni vill. Tralala!

Finally!





Solen tittade fram i eftermiddags! Och titta på färgen på himlen... Kanske våren är här för att stanna? Jag hoppas det!

seeg dag!!

har precis kollat lite på teve och nu ska jg snart försöka plugga lite no. idag var typ jobbigaste dagen. träslöjd i tre hemska timmar asså! usch vad jag hatar träslöjd! som tur var var det ganska mycket trevligt folk som kunde underhålla mig. vi gick över med tiden en kvart bara för att rickard aldrig blev nöjd med städningen... -.-

ikväll ska jag iaf kolla på desperate housewives och imorogn har vi ingen franska så vi slutar 13.40, skööönt!!


såhär såg våran charmör ut igår... han var inte lika charmig längre!


Sega chokladrutor

Idag har jag bakat sega chokladrutor fast istället för rutor har jag gjort en hel kaka. Seg chokladkaka helt enkelt ;) Har ni inte provat så måste ni verkligen göra det! Den smakar ungefär som vanlig kladdkaka fast den är lite frasigare och segare. Supergott!

Här får ni receptet:

100 g smör eller margarin
2 ägg
3 dl strösocker
1 ½ dl vetemjöl
4 msk kakao
1 ½ tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver

Smörj och bröa en ugnsform. Smält smöret på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Blanda mjölet med kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten. Häll smeten i formen och grädda i 35 minuter i 150°C.

Strobelight


Trött. Imorn blir det nya tag! Med denna bild säger jag godnatt. Puss!

Beställt från H&M



Det här har jag beställt från H&M (eller väskan har jag inte beställt, den har jag redan köpt i affären) och alltihop kommer v. 13! Rätt tråkiga saker, jag vet, men ibland behövs lite baskläder ;) Nu har jag iaf mycket att längta efter - eftersom kameran fortfarande inte har kommit...

Se på mig


Så sjukt fint!

Och jag är sjukt trött. Har precis kommit hem från skolan, sista lektionen var idrott och steptest. Ganska jobbigt, men jag har iallafall förbättrat min kondition! Det förvånar mig faktiskt, jag trodde att den skulle ha blivit sämre! Annars har dagen varit som alla andra dagar typ. Inget speciellt hände. Jag tror att jag håller på att bli förskyld eller nåt. Har ont i halsen och känner mig hängig.. Inte kul. Well well, nu ska jag göra lite mellis och titta på tv. Hörs kanske senare! Puss.

SUMMER



Jag längtar så efter sommaren, här kommer några favoriter i repris.


Systeryster



Vi firade min kära syster i igår, hon fick en massa presenter och en tårta mad smak av vit choklad och hallon. Gott! Sen tittade vi på Melodifestivalen och alla blev lika förvånade över reslutatet. Satt där som frågetecken allihopa i soffan. Jag fattar fortfarande inte hur det gick till, hur röstar svenska folket egentligen? Det var 7 plusgrader idag, ett steg närmare våren! Nu ska jag nog gå och stryka lite lakan, för att göra mig förtjänt av min månadspeng. Hej så länge!

It's a long shot but I say why not?


Igår var det provfilmning för Tusen gånger starkare. Vi skulle göra en improvisation två och två och det gick typ dåligt men aja ;) Sen åt jag och mamma lunch på Wayne's innan jag åkte till dansen där jag och Jossa flummade runt! Sen åkte jag hem och fixade mig och för vi fick gäster. Ingen i min ålder men det var rätt kul ändå faktiskt :) Vi kollade på Wild Kids och Melodifestivalen och spelade Guitar Hero World Tour. Hela helgen har jag drogat Kellys skiva som ÄGER! Dagens planer är plugg och dans. Ha det bra, kram <3

lördaaag

dansen idag var såå rolig! fri träning och mycket flum ;) det var typ inga folk där så vi hade hur mycket space som helst :P kom på bästa början som vi ska ha sen när vi har blivit lite bättre!

idag var det jag som åkte på att laga middag. är typ klar med den, ska bara sätta in den i ugnen ett tag.
ikväll blir det melodifestivalen final med agnes kanske? får se hur det blir helt enkelt. senare kommer kusinerna direkt från danstävling. imorgon ska vi shoppa, sen ska vi se high school musical musikalen och sen ska vi äta på restaurang, myyyysigt!! <3

igårkväll såg jag män som hatar kvinnor med mathias och den var bra, men hemsk!

nu är familjen hungrig så nu ska jag fixa klart maten. puss <3


vi såg den här idag och tyckte den var lite charmig ;) <3

Kristall



Hejsan! Jag har precis gjort chokladpudding som vi ska äta efter middagen. Vi får lite gäster här hemma ikväll, och Ellinors kompis sover över. Finalen i Melodifestivalen blir väl antagligen mitt kvällsnöje, alltid något! Var på teaterlektion idag och vi hade en annan lärare etersom vår vanliga var iväg någonstans. Han var jätteduktig och vi lärde oss lite nya saker, kul! Hur har eran dag varit? Hoppas ni får en mysig kväll, pussar!

You rock my world



Supertrist dag. Synd att man ska behöva klaga, men det var faktiskt länge sen jag skrattade så lite under en hel dag! Struntade i sången och var hemma och pluggade inför matteprovet imorgon. Pianot gick bra, nu ska jag göra lite te och sätta mig framför tven en stund tror jag. Hoppas ni haft en trevlig dag, jag längtar till helgen! Pussar.

torsdag

sitter här i sängen med en sjungande syster bredvid mig. hon sjunger fint!! jag har pluggat matte typ hela dagen och kvällen, men nu får det vara nog. lite no ska jag plugga också och sen är kvällen fri. nu ska jag tvinga min syster att rita lite! imorgon är det nationellt prov i engelska och matteprov och steptest... kul dag lixom.

nu ska jag göra mig te och kolla på teve typ :)


B'DAY



GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIN FINA LILLA SYSTER!

Mysig onsdag


Jag imorse, jag hade lite tid över :)

Går runt i pyjamasbyxor, äter lakrits, spelar rebubbled, kollar på vänner och one tree hill, borde egentligen plugga matte... Har det ganska chill helt enkelt! Onsdagen som har passerat har varit ganska lik andra onsdagar. Förutom att vi istället för att ha en vanlig franskalektion åkte iväg till ett crêperie och åt crêpes, mums! Min hade banan, nutella och cocos på, verkligen supergott! Lite senare ikväll kanske jag ska titta på "Lie to me" som visas på fyran klockan nio. Tror det är ganska bra! Måste plugga lite också. Ha en mysig kväll, puss!

CDON.com


Nu har jag beställt två saker från CDON.com :) Kelly Clarksons nya skiva "All I Ever Wanted - Deluxe Edition CD+DVD" som släpptes igår (men som funnits på YouTube i några veckor...) och tredje Twilight-boken "Ljudet av ditt hjärta" av Stephanie Meyer. Puss och kram <3

10 mars

som agnes redan har skrivit så var vi i stan idag. jag köpte skor, en tröja och foundation. sen åkte vi hem och jag fytte om och sånt och sen åkte jag på spinning med freja, sjukt jobbigt men sjukt skönt ! sen åkte jag hem och åt middag. sen tänkte jag vara duktig och plugga matte, men jag hade såklart glömt boken i skolan... jag får helt enkelt göra det imorgon istället! nu har jag iaf precis kollat på desperate housewives, det är spännande nu!

nu ska jag städa lite och sen soova! godnatt <3


Grattis till david och elin som fyller år idag!! <3<3

Stan med Jossa <3

Heej :)

Idag var jag och Jossa i stan. Det snöade men det var mysigt ändå :) Först gick vi runt och kollade i massa affärer, och det var inte alls mycket folk så vi sprang runt och provade massa kläder! Blev en del köpt också, jag köpte:

♥ Brun axelremsväska, från H&M
♥ Svart kjol, från Bik Bok
♥ Vit t-shirt med tryck, från Bik Bok
♥ Svarta spetsleggings, från Gina Tricot
♥ Grå kort kofta, från H&M
♥ Sminkborttagningsmedel, foundation och nagellack, från KICKS

Sen fikade vi på Wayne's också, chai-latte och hallon/vit choklad-muffins, supergott :) Kom hem strax efter fyra och gick ut med katten lite ;) Nu ska jag hjälpa pappa med maten. Sen blir det middag och sen plugga matte...

Puss och kram <3

studiedaag!!

lediga idag, sköönt! jag har precis bakat scones och ätit det till frukost, mums! nu ska jag göra mig i ordning lite och sen gå ut med hunden och sen åka till stan. jag och agnes och kanske sofia och rebecca ska kolla runt lite och hoppas vi hittar något fiint! sen blir det fika med chailatte, jag har längtat ;)

det har snöat igen :( jag trodde att det kanske snart skulle bli vår, men icke! det är lixom plusgrader så det kommer ändå smälta bort snart igen... inte kul!

nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag dra mig till agnes :)<3


Rebecca och jag, mer än ett år sen :O <3


Outside the window


Och jag som trodde att våren var påväg...

Färgglatt



Vart håller alla hus, frågar jag mig igen. Ingen skriver ju här, kom igen tjejer! För övrigt tänkter jag inte gå till skolan imorgon, studiedag! Jag sa bara vara hemma och ta det lugnt, försöka plugga, dricka te [Åh, jag är så sugen på det nu!] och lyssna på lite trevlig musik hade jag tänkt. Nu ska jag skriva lite i min kära dagbok och sen släcka lampan. Juste, bilden. Tänkte bara visa hur skicklig man blir på att bygga med klossar när man har två små kusiner. Godnatt!

Måndag den 9 mars


Hejsan! Skinnjackan åkte på idag, jag menar det var ju plusgrader ute (okej, bara 2 grader men men...). Nu har nästan all snö smällt bort så hoppas att det solen kommer fram snart. Vi är lediga imorgon, så sjukt skööönt. Jag ska dock göra intagninsprov och jag är så sjukt nervös, hoppas på det bästa. Men detta kommer bli en toppen vecka (om man bortser från nationella och matteprov) jag längtar så till helgen... ha en bra kväll!

IT'S TRUE



Såhär såg jag inte ut idag, men någon dag förra veckan. Nothing more to say today.

Twilight parodi



WATCH IT :)

I knew you were waiting for me

 

Dansen var så himla kul idag, gästlärararen Maria Kim var så gullig, bra och snäll! koreografin var verkligen jätterolig och passade så bra till låten. Nu är det helg, det ska bli så skönt som vanligt. Imorgon blir det sova-över kväll med Julia och Elin igen, antagligen med Jonas Brothers-tema som förra gången, så mysigt! [Turnédatumen släpps på onsdag, käre gode Gud gör så att de kommer till Sverige, snäll snälla snälla.] Juste, allt jag önskar mig nu är vårväder. Så man kan använda vårjackan och tygskorna. PUSS!

Fredag!

Jossa och Agnes häromdagen hemma hos Agnes, söta va? :)

Hejsan allihopa!
Två veckor med uppehåll från bloggen är det länge sen jag hade. Men nu är jag tillbaka igen! Orsakerna till varför jag inte har skrivit har varit Trysil, ingen ork eller fantasi och att jag har glömt.. Trysil var förresten jättehärligt och superkul! Veckan efter lovet har varit ganska lugn. Inga jobbiga läxor, och nytt schema och nya grupper! Schemat kunde ha varit bättre, men i och med de nya grupperna går alla vi fem i samma grupp! Superkul, det var länge sedan vi hade sån tur :) Ikväll är jag hemma med mina småsyskon, mamma och pappa ska bort. Let's Dance, pizza och popcorn är vad min kväll består av ;) Imorgon blir det nog mys med Jossa och Agnes, det blir kul! Hoppas att ni alla får det trevligt, puss!

Mitt foto


Japp, såhär blev då mitt foto till bilden. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men helt okej :) Ha det bra!

090305

uppdateringen från min sida har inte varit den bästa de senaste dagarna, men jag har faktiskt haft lite annat för mig. igår blev det restaurang med mathias och hans familj för thomas fyllde år! igår fotade jag, agnes och sofia våra iscensatta självporträtt också. tyvärr så kan ni inte få se mitt nu för det finns på agnes dator, men jag ska be henne skicka bilden så ni kan få se då :)

idag slutade vi iaf kvart i tre och så gick jag hem och råkade somna i soffan... och nu har jag precis ätit middag. ikväll blir det tevetittande och lite plugg.

imorgon ska vi ha klädsim i skolan... jag ska typ ha pyjamasbyxor eller mjukisar, usch!


jag vill ha sommar nuu!! <33

Längtlista


Just nu finns det massa saker som jag längtar till, bland annat:
29 april - Twilight släpps på DVD
April - Kryssning med vännerna (måste bli av!)
♥ 2 maj - Discotävling i Eskilstuna
♥ Maj - Dansuppvisningar på Maximteatern
♥ 4 juni - Niornas bal
♥ 5 juni - Invigning med systrarna <3
♥ 6 juni - Grönan på Nationaldagen!
♥ 11 juni - SKOLAVSLUTNING!

Torsdag


Gammal bild från min egna blogg i väntan på kameran som aldrig kommer...


Nu är jag hemma från skolan och sitter och äter mellis och bloggar lite :) Såg att jag fått mail från Tusen gånger starkare igen. Det blir provfilmning nästa lördag! Jag känner mig glad idag för det är så ljust ute, nästan lite vårigt... Snart kan man börja använda skinnjackan igen :) Planerna för resten av dagen är piano, SO och fransk manikyr! PUSS <3


det var en helt vanlig dag.


Tjoho. Just nu dricker jag té och njuter av att inte behöva plugga. Det var ju plusgrader hela dagen idag och om det är över 5 + imorgon ska jag ta skinnjackan. hoppas hoppas. Skolan var helt okej och dansen lika rolig som vanlig (vi kommer så äga på maximteatern i vår...) Jag har också övat på mitt solo som jag ska visa upp på intagningsprovet nästa vecka. Jag är så nervös. Ha en bra kväll, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa! Puss

PICTURE.



Eftersom alla visar upp sitt iscensatta självportsätt vill jag inte vara sämre, untan hänger såklart på 'trenden'. Här är alltså min bild. Tyvärr blev den inte riktigt som jag hade tänkt mig från början, men nu finns det inget att göra åt saken. PUSS.

Min bild till bilden.


Här är mitt iscensatta självporträtt som jag, Jossa och Sofia fotade idag till bilden i skolan. Vi fotade Jossas självporträtt också och det blev jättefint :) Men nu ska jag äta middag! Kram <3

Dreamers, you see everything in color

Ganska dålig uppdatering idag tycker jag. Vart håller alla mina vänner hus, ingen har skrivit något idag.. Ingenting speciellt har hänt, kanske därför ingen har något inlägg att posta, who knows? Själv har jag inte gjort så mycket utom att pluggat, lyssnat på bra musik, ätit sushi, druckit citronvatten och suttit här vid datorn och försökt att bli lite bättre på photoshop. Det som står övertst på min lista nu är faktiskt att kolla på Musikministeriet [Darin är med!] och sedan lägga mig och läsa lite i Historieboken om Första världskriget. Spännande? Vi får se, hej så länge.



måndag

måndag idag och min kväll består av plugg. inte så mycket plugg den här veckan tänkte jag, men nu har det dykt upp massa saker som ska göras... franska presentation imorgon och jag kan inte säga typ 1972? och matteläxa till imorgon och jag förstår inte.. men det löser sig nog. det brukar göra det ;)

nu ska jag sluta gnälla. idag var dans och det var kul fast jag kunde inte dansen, men det går ganska snabbt att lära sig. på fredag ska vi ha klädsim i skolan, kul. simma 500 meter med kläder.

jag gör allt för att slippe plugga så jag har suttit och tagit massa egobilder och städat lite. men nu måste jag verkligen ta mig i kragen!

 

My Life Would Suck Without You



Sötaste Kellys senaste video till MLWSWY kan du se om du klickar HÄR :)

Hemma igen!


Nu har jag kommit hem från Trysil (eller ja, vi kom hem för några timmar sen) och jag har haft en jättehärlig vecka med sol, snö och skidåkning :) Jag och Sofia fick en riktig chock igår när vi kollade på Melodifestivalen och DARIN helt plötsligt kom på TV:n, haha... Sen drömde jag om Darin i natt, det är alltid lika kul <3 Kvällens planer är att packa upp och plugga. Men först ska jag ladda in lite nya låtar i min iPod. Puss!

Första mars



Tralala, nu är det söndag och imorgon är det skola igen, vilket betyder att jag borde plugga lite nu. Jag har fortfarande inte börjat på mitt musikarbete, vilket inte känns så bra. Idag följde jag med mamma till Solna Centrum och vi kollade lite på rean. Jag fick ett par skor och en jeansjacka. Mamma köpte även ett par ursnygga skor och det bästa är att dom passar mig, wiii. Sen åkte vi till morfar och fikade och spelade uno, trevligt! Usch vad vädret är tråkigt. Just nu tjatar jag så otroligt mycket på m & p att jag vill åka utomlands (helst till usa då hehe). Jag skulle kunna göra nästan vad som helst. Men nu är det mars så vi får hoppas att det blir lite varmare så man kan använda jenas/skinn jacka. Nej nu bablar jag bara på för att slippa börja på mitt arbete haha. Suck. Vi hörs, puss.

Nu vill jag ha vår.


RSS 2.0