So won't you fly with me.



Åh, helgen har verkligen varit helt perfekt! Bounce som var helt sjukt bra, jag kan faktiskt inte säga mer om det - helt mållös. Någon gång får jag visa min fina Dansoholist-tröja också, finfin. Och vädret kan inte ha varit bättre. För ett tag sen skickade jag in grundskolans sista arbete också, otroligt skön känsla. Sommarlovet är så nära nu, det är inte klokt! Nu ska jag snart förflytta mig till sängen, men först tänkte jag kika i Jonas-boken, den är så fin. Idag förbokade jag deras album på cdon, och jag kommer få det lagom till att sommaren har börjat på riktigt! Just nu drogar jag Fly with me, för er information. Godnatt!    

Darins nya flickvän...

article_image_7a953d35e3650a1e

Här har ni henne; Rebecca Simonsson, 23 år och nattklubbschef på Utecompagniet.
Bilden kommer från hennes blogg som du hittar HÄR.

Rebecca Simonsson & Darin Zanyar
Bild från Stureplan.se

Sommar


Ni får en liten egobild att titta på ;)

Sitter ute i skuggan och pluggar lite engelska. Att sitta i solen är för varmt, man steks typ. Dricker fruktsmoothie som min käre bror har gjort, den är supergod! Idag var vi i stan allihopa, det var mysigt! Jag köpte ett par jeansshorts och en hudkräm. Välbehövligt båda två! Jag kom hem vid hav tre och då åt jag lunch. Sen dess har jag suttit har ute och ätit godis :) Det är så skönt att det börjar bli varmt! Synd att det ska försvinna igen om några dagar. Hoppas det inte regnar så mycket på alla studenter den här veckan! Imorn ska det iaf bli fint och det är vi glada för :) Vad har ni gjort för kul i helgen? Puss.

090529 - 090530

Bounce - obeskrivligt.

Nacka - så himla mysigt.

Moppe - WOHOOO!

Nackas godisaffär - Yeay.

Finaste vännerna - <3

Hetta


Himmel och hav sommaren 2008.

Jävlar vad det schteker ute nu! Provade att sola en stund förut, men det gick typ inte för att det var så himla varmt. Ska be pappa sätta på vattenspridaren, haha. Det bästa sättet att bli brun är ju faktiskt om man är blöt på kroppen också! Och om man rör på sig. Ikväll är det final i Robinsson, någon mer än jag som ska kolla? :) Nej hörni, datorn är tråk när det är soligt ute. Kanske skriver lite mer ikväll. Ha en fortsatt bra dag! Puss.

Klänning till skolavslutningen


Den här klänningen köpte jag i London! Den ska jag ha på skolavslutningen, fin va?

Ganska regning dag idag. Jag saknar redan det fina vädret! Hoppas att tidningarna har rätt om att det kommer tillbaka till helgen! Jag är jättetrött, så jag ska gå och sova nu. Har varit glad hela dagen idag, för jag har fått reda på att jag har höjt mitt betyg i svenska! Jiho! Det känns jättebra :) På måndag tar vi spexfoto! Ska bli skitkul! Vårt tema är djungel och vi ska maxa det temat riktigt ordentligt! Det kommer nog bli coolt. Har fortfarande inte kommit på något bra att sätta på mig, någon som har något tips? Vi hörs mer imorgon, då är det fredag :) Puss och godnatt!

You Enjoy Life.



Favoriten från H&M:s Fashion Against Aids. Designed by Yelle.

Love Struck.


[Julia!]

Idag var jag, Sofia och Agnes och tittade på vår bästa fina vän vän Julia när hon spelade fiol med sin orkester. Det var minst lika bra som förra gången, de är så duktiga! Sen var vi duktiga och promenerade hela vägen hem i solen. Jag älskar att det är ljust till sent på kvällen nu.
 
Till A och S: Här har ni Love Struck, lyssna! Kan det vara självaste Darin som sjunger i bakgrunden i verserna? Det låter i allafall sjukt likt!

LONDONBILDER

Här kommer ett urval av de bilder jag tog i London! Jag tog typ inga bilder på torsdagen och fredagen, utom när Nina hade sin vårshow. Jag har tyvärr inte hunnit ladda in några av de bilderna i datorn än, så ni får se på de bilder som togs på lördagen och söndagen! 


På lördagen åkte vi till Madame Tussaudes, såhär såg jag och Nina ut på vägen dit med tunnelbanan.


Jag, David Beckham, Victoria Beckham och Nina :)


Vi och Justin Timberlake (Så sjukt snygg han var!)


Vi och Brangelina ;)


Vi och Zac Efron, haha! Fina pompoms va? Man fick dem utan när man kom in i det rummet ;)


Briney Spears och jag :)


Sen shoppade vi lite. Jag köpte en klänning att ha på skolavslutningen och ett fint linne på den här söta gatan!


Påväg tillbaka åkte jag och mamma högst upp, längst fram i en tvåvåningsbuss, älskar det! Man ser ju typ allt :)


Londons fina byggnader, och lite fult vägarbete ;)


På kvällen var vi på restaurang tillsammans med några kompisar till Nina, Anna och Jens. Mycket trevligt :)


Lisa, Jens, Nina och hennes jättesöta guddotter Julia!


Påväg hem.. Snygga, jag vet ;)


Fin utsikt vid en bro, också påväg hem från restaurangen.


Love you.




Söndagen då! Vi åkte hem till Nina, Anna och Jens kompisar och hade lite picknick hemma hos dem :) Åt jättegod mat, mumsi! Här är jag och Nina på tunnelbanan, once again ;)


Vi spelade Wii fit också, superkul ju! :)


Ungefär såhär såg det ut i det området där de bodde, fint va?


Tyvärr så var jag och mamma ändå tvungna att åka hem på söndag eftermiddag.. Jag tog i alla fall lite fina bilder på molnen!


Vy över London precis när vi lyfte!


Moln, moln, moln.

Jaa, det var väl typ det vi gjorde den helgen i London. Skiitkul var det! Och London är ju så mysigt! Men nu blev det sent. Ska sova tänkte jag! Bara två veckor till skolavslutningen! Pussar på er.

Hm... - vilken färg!?


Rött...

...eller fransk manikyr?

det är frågan.

WikiAnswers.com


Måste bara tipsa er om bästa sidan som jag hittade för ett tag sedan! Om du tycker som jag, att 118 800 / 118 100 / whatevers tjänst där man kan sms:a frågor och få svar blir lite dyrt i längden så är den här hemsidan verkligen något för dig ;) Perfekt när man pluggar om man behöver svar på något och inte orkar läsa igenom typ hela historieboken eller om man bara inte har något bättre för sig!

På bilden ser ni den bästa frågan och det skönaste svaret :D

16.33




[Randombilder tagna med nya objektivet!]

Jag sitter här i köket och lyssnar på liveversionen av Hello beautiful - Jonas Brothers på spotify, så himla fin. Solen lyser in genom fönstrena också, jag ska sätta på mig bikini och gå ut och sola/plugga/dricka saft strax. Får se hur den kombinationen fungerar. Vi var på Nordiska museet idag med skolan också, och på vägen hem åkte vi i en jättetrevlig buss. Den var helt ljus och klar och fin. Fler sånna bussar åt folket! Puss & Kram.

Den 25 maj


Jag & sis förra sommaren (Nina syns lite i hörnet också, haha ;), längtar tillbaks!

Helluu! Förlåt att det inte har blivit så mycket bloggande från min sida den här helgen, har nämligen inte haft tillgång till dator! Har varit ute på Svartlöga, mitt landställe i skärgården, och där har vi ingen el. Men massa bilder har jag tagit, så det ska jag visa! Bilder från London kommer också någon dag. Det är så sjukt många bara, vet inte vilka jag ska visa ;) Men först ska jag sova, jag är trött efter en halv dags idrottande. Har bränt mig av solen på bröstet, armarna, axlarna och lite i nacken.. Attans att jag glömde solkräm! För det gör lite ont nu ;) Well well, det går väl över. Sov så gott! Pussar.

OPERATION SWEET 16.

Min helg.


Jag fick en massa fina saker i helgen, objektivet och tröjan!


Och nya pennor som jag var tvungen att testa såklart.


Sen fick jag en ögonbindel på mig och mina fina vänner gick runt med mig på stan utan att jag såg eller hörde något (Hade väldigt hög musik - Det kändes som om jag var instängd i en burk med Jonas Brothers, inte mig emot.)


Tårta med nutella och banan!


Hjärta.


Och sen kom min kära släkt också. Kusin-Elias var lagom förtjust i tårtan.


Och jag fick min gitarr också! Tack!

090525








© Agnes 2009

sooommaar!!

idrottsdag på eftermiddagen idag. vi hade halv hemstudiedag och började klockan 12 vid ip. vi hoppade längdhopp, kast med liten boll, stötte kula, sprang 80 meter och lite så. sen var det staffet. dagen var slut ungefär halv 3 och då gick vi hem, åt en macka och sen gick vi till vivo och köpte glass och satt på en bänk och pratade om allt möjligt och solade benen :) jag har bränt mina axlar lite och det gör lite ont... :(


Hallelujah hallelujah hallelujah

"Hallelujah" har jag tänkt lägga i min iPod typ hur länge som helst men det har liksom aldrig blivit av. Antagligen för att jag inte kunde bestämma mig för vilken version jag skulle välja. Slutade med att jag valde tre stycken :)


Amanda Jenssen


Jeff Buckley


Kate Vougele

Balskor.


I know I saw a light in you.

Nu är det slut på långhelgen men jag har haft skitkul de senaste dagarna :) Jag längtar så himla mycket till sommaren då man är fri att göra vad man vill och slipper ha ångest för allt plugg... I onsdags hade vi ju som sagt picknick, mysigt värre, och i torsdags var jag bara hemma och gjorde ingenting typ x) I fredags var vi på middag hos kusinerna och sen åkte jag och Jossa hem till Mathias där hans kompisar var :)

Igår skulle vi fira Rebeccas födelsedag en dag i efterskott så jag, Julia och Elin träffades tidigt och handlade mat, bakade tårta o.s.v. Vi mötte upp Sanna på centralen, ledde runt Rebecca med ögonbindel mest hela dagen, hade picknick på Julias altan, käkade middag på donken, gick på bio i stan, myste framför en film med godis, snackade skit tills vi somnade och sånt mysigt! Ni är bäst tjejer, längtar sjukt mycket till fredag nu alltså <3

Idag var jag och familjen i Solna centrum. Jag köpte två par skor, ett par till balen och ett par till vardags ;) Imorgon är en rätt chill dag för vi har halv hemstudiedag, så vi är lediga på förmiddagen och sen har vi idrottsdag på eftermiddagen. Fett skönt :) Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen kanske jag ska ta och städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag där... :/

Puss puss <3

Min fredag


Tråkigt väder var det idag. Synd att det inte var sol på Rebeccas födelsedag! På förmiddagen åkte familjen in till stan för att fixa nya pass inför resan i sommar. kaos, det var så mycket folk + att bäbisarna blev galna. Men jag överlevde iaf.

Pysslade lite när jag kom hem.

Stretcha har jag även gjort. Måste börja göra det oftare nu när dansen är slut, man vill ju inte komma helt ovig sen efter sommaren.

Nu tänkte jag faktiskt ta och läsa Gossip Girl the Carlyles. Undra om den är bra, Agnes hade sagt att den var rätt bra iaf, eller hur? Hoppas ni får en trevlig fredagkväll. Puss&Kram

GRATTISGRATTISGRATTIS


Stort grattis till Rebecca som fyller 16 idag!! :) <33

PICKNICK.





 




Som du ville, Jossa. Några bilder från igår kväll, varsågod!

helghelghelg

ojojoj va dålig uppdatering. men det är faktiskt ledigt och fint väder så då kanske man inte vill sitta inne vid datorn. det har inte jag gjort iaf :) igår var det ju skola och jag gjorde sista nationella, så himla skönt! kan dock inte säga att det gick bra men jaja ;) sen gick jag hem och duschade och så. sen kom mathias och hämtade mig, vi åkte hem till honom och gjorde pannkakor och åt det, mums! sen åkte vi till en äng, mötte franke och så gick vi till agnes, rebecca, julia och sofia som hade grillat korv och så. där var vi ett tag. jättemysigt var det med musik och så :) sen gick vi hem och somnade bums.

idag har vi åkt med moppen till något mysigt ställe och druckit påskmust och myst! vi har bakad scones och solat :)

har tyvärr inga bilder, men kanske rebecca vill lägga ut några från gårkvällen? :) <3

Maxim 09

Två underbara helger på Maximteatern har vi haft. Jag hade med mig min kamera och här kommer en del foton från de olika dagarna.


Foto: Elin H (hoppas det var okej att jag tog denna bild & den under)
Förra helgen var det två showcase/musikal föreställningar. Vår grupp körde tema 80-tal, snyggt va?


Julia & Elin taggar inför föreställningen!


Foto: Elin H
En till bild från showcase/musikal föreställningarna! Tyvärr fotade jag nästan ingentingen från förra helgen vilket var lite trist. Däremot har jag många fler bilder från denna helg, de kommer här.


På lördagen hade jag, Elin & Rebecca picnick innan repet. Vi gick in på ica och tiggde efter glas och detta var vad vi fick.


Men det funkade ju rätt bra att dricka ur!


TJOHO.


Jag & Rebecca, vi är coola, vi vet.


Vi tre!


Jag, R, E och Mirre i våra balettkläder. (Ursäkta min inte så jättesnygga balettpose)


Rebeccas & min snygga fågelpose!


haha. Vi hade flintatema på steppen, detta var Rebecca och Elins kläder!


(ursäkta suddig bild) här ser ni lite av mina flintakläder också!


Sanna repar med sin dansgrupp :)


Elin har fotat. Jag & R repar, vi står gömda där någonstanns.


Söndagens lunch blev Mc Donald's, igen.


Vi satt vid fontänen bredvid maximteatern, mysigt!


Söt Sanna!


Vi körde järnet på jazz & showen. Oj, vad seriösa alla såg ut då ^^


Japp, en till, trevlig bild haha...

Extremt kul har det varit. Bättre än julafton + födelsedagen tillsammans. Imorgon kör vi igen fast på kungsan! 

Kungsträdgården.


[Bild från Danmark.]

Överdos av dans i helgen igen - inte mig emot, tvärtom. Igår vaknade jag mitt i natten, trodde att vi hade rep i vardagsrummet och började titta efter en svart tröja i mitt rum. Man är väl lite besatt av dans, antar jag. Jag stretchade idag också! Bara för att jag vet att vi inte får dansa på länge, så vill jag göra det hela tiden. Nu sitter jag här och är så himla trött. Jag har inte käkat middag än, och längtar redan efter sängen. Jag ska lägga mig tidigt idag. Imorgon blir det dans i Kungsan, yey! Tydligen ska jag och Julia vara med på tre av fyra nummer från vår dansskola. Och två av dem är direkt efter varandra, hur ska vi hinna byta om? Det fixar sig nog, vi får hitta på någon bra taktik. Jag längtar!

Måndagmorgon


Jag och Nina i lördags kväll.

Alltid lika segt att vakna på en måndag. Speciellt idag, eftersom planet landade sent igår och jag somande sent = jag är trött! Men jag har iaf haft superkul i helgen! Fler bilder kommer i veckan. Nu måste jag gå upp och ducha, ha en bra dag! Puss.

Hemma från Disco SM!

På lördagen var det singel. Jag kom på plats 12/21 av 65 och åkte ut precis innan semin :( Kom iaf bäst av alla från min dansskola i den klassen och det gjorde Jossa i sin klass också <3 På söndagen var det par. Jag & Jossa kom till final men kom sist av de sex paren som tävlade då så det blev ingen prick där heller. Men vi fick medalj iaf och kom på plats 6 av 16. Det var tre par från KD i final så innan sa vi att nu ska alla tre komma på pallen! Sen hamnade alla utanför pallen, 4a, 5a och 6a, haha ;) Men det var kul ändå, att få dansa i final på ett SM, men man är ju ändå lite besviken. Grattis till Linnea iaf, som kom upp i guld ! :)


DANS.


[Bild: Efter första föreställningen. Julia, Elin och jag.]
Tjoho, jag älskar att dansa! Kom hem från Maximteatern för ett tag sen och det var verkligen varit en toppendag. Först picknick i parken med jordgubbar, vindruvor, baguette, sockerdricka, fontån och sol. Låter det som en klyscha? Det var det. Och två dansföreställningar på det, det gick så himla bra. Dans är ren kärlek. Nu ska jag ta en dusch, tvätta av mig allt smink och försöka reda ut håret från all tupering. Sen måste jag packa min väska med en himla massa danskläder tills imorgon, då kör vi igen! Då går jag upp runt halv sju och sen bär det av mot Maxim igen. Lycka, lycka.

Rix FM festival



Heej <3

Idag på SO:n var två överlevande från andra världskriget där och pratade om deras barndom, kriget och det... Riktigt sorgligt :( Sen fick vi kolla på film, skriva utvärderingar och bara sitta ute och chilla i solen ! På idrotten hade vi spjut och det gick väl helt okej ;) Ikväll ska jag och Jossa på Rix FM festival, haha x) Typ många skulle dit så det blir säkert kul. Sen blir det hem till sängen och sooova så vi är riktigt pigga till tävlingen imorgon, SM ! Så imorgon ska jag gå upp riktigt tidigt och våffla håret och sånt och sen ska jag och mamma gå hem till Jossa för vi ska åka i samma bil som dem :) Jag och Jossa kommer säkert bråka som värsta jobbiga syskonen, haha, älskar henne <3


Men nu ska jag plugga packa lite! Puss <3

hejHej


Så här såg jag ut idag. Tralala. Pappas stora tröja är härlig! Skola idag, sedan lite kladdkaka och lite plugg. Har även lyssnat på denna underbara låt. Älska the kooks. Imorgon är det fredag och sedan blir det  en helg fullproppad med dans! Ska bli grymt kul alltså, vi får lägga in lite bilder sen. Men nu står en ben & jerry's i kylen och ropar på mig. mumsi. Ha en trevlig kväll, tack och hej.

I LONDON

Heeeej allihopa! Nu är jag i London, hos Nina! Vi sitter i hennes skola, i datasalen. De ska ha vårshow ( med ABBA- tema!) ikväll som jag ska kolla på, så vi stannar här tills det börjar klockan halv sju! De ska fixa sig och byta om alldeles snart. Idag har jag varit med henne i skolan och det har varit jättekul faktiskt! Vi var och kollade på nån bildutställning med massa fina teckningar, och så har vi haft dubbeltimme engelska med hennes lite konstiga engelskalärare (xD), och så har vi köpt fika och ätit det på en stooor äng. Det var mysigt! :) Ses gick vi tillbaka till skolan och nu chillar vi lite här. Hennes kompis är jättesnälla också :) Skolan är jättemysigt! Det är sytteliten, så typ alla känner alla och så :) Men nu måste jag gå.. Jag tror inte att jag kommer skriva nåt mer förrän på måndag, vi landar sent på söndag kväll. Vi hörs då, tjingeling. Puss!

[Tyvärr jag har ingen bild att visa, hoppas ni klarar er ;)]

Onsdag

Heeej!

Idag är det bara 17 dagar kvar till skolavslutningen, så himla härligt :) Nu har jag precis käkat middag och ska strax ta tag i plugget - SO och svenska idag... Senare blir det ett avsnitt av Gossip Girl, spännande nu! Har inte så mycket att blogga om just nu, så förlåt för tråkiga inlägg. Här får ni en mysig låt att lyssna på, är galen i Taylor Swift just nu <3


Äppelblommor.



Var nyss ute och fotade lite i trädgården, det är så fint när alla äppelträd blommar! Helgen var verkligen bäst [och sorglig], bilder och sådant kanske kommer senare. I helgen blir det minsann ännu mer dans, i två hela dagar till + uppvisningen i Kungsan på tisdag! Hm, just nu sitter hela världen och kollar på allas kära desperata hemmafruar, utan vi som fortfarande har skogsteve. Ikväll är det iallafall kval till Eurovision Song Contest, vilka tror att Malena går vidare?

Grattis till Anna som fyller 13 idag, hurra hurra hurra! 

Balklänning


Inte så bra bild (tagen i all hast i provrummet ;)) men det är iaf min balklänning :)


nationellt prov i kemi idag och jag tror alla var väldigt överens om att det var svååååårt!! även muntilga nationella i franska, också svåårt!! och sen film i tre timma. ganska bra men långtråkig.

imorgon ska heela familjen på en kompis teater som är tre timmar lång. det ska roligt att se. idag är det depserate houswifes också, äääntligen ;)

nu ska jag gå och duscha och sedan kolla desperate! hoppas ni haft en bra dag :)

Himmelsblå


Färgen på himlen för några dagar sen.

Har precis ätit middag, jättegod pasta! Ska sätta mig och plugga lite inför nationella provet i Kemi som vi har imorgon.. Jag fattar typ ingenting, men det går nog bra ändå ;) Min lillasyster har blivit helt galen i låtarna från Lilla Melodifestivalen 2005 som vi har inspelat, så de går om och om igen på tven nu.. Det enda roliga med det är att Darin var med som pausunderhållning det året! Haha, så liten och söt han var då :) Har ni haft en bra dag? Puss.

Min fina klänning!



Klänningen jag beställde för en vecka sen har kommit nu! Och den är så fin, jag gillar den supermycket!
Den ska jag ha på avslutningsfesten.


SMS

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej vad skönt!

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hejeh!

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Haha hjälp!

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Är paren först?

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Oj sorry såg inte ditt sms!

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men ååh va surt!

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vi hörs när vi käkat!

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Jag skulle fortfarande vilja ses ikväll eftersom jag annars måste vara ensam hemma ^^

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
*Host* eh vad menar du?

10.
Din romantiska replik?
Bra :)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha puss <3

Saknar <3



Lyssna på denna fina låt skriven av denna fina person.

Sunday sunday sunday

Hittade den här söta bilden på Julia, Rebecca och Jossa!

Helloo! Jag sitter ensam hemma och pluggar. Inte så kul, men ganska mysigt eftersom det regnar ute. Tur det, om det hade varit fint väder hade jag väl aldrig orkat koncentrera mig! Har lite musik på som håller mig sällskap ;) Har blivit galen i Hurtful som Erik Hassle sjunger, så fin!

Pappa fyller år idag också! GRATTIS till honom! <3

Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas ni har nåt roligare för er än vad jag har.. :) Kan iaf trösta mig med att jag åker till London om bara fyra dagar! Yiho :D Pusspuss till er alla!

Min lördag


Sitter och käkar jordgubbar (så gott!) i pyjamaströja, kollar på "Se upp för dårarna" och chillar gärnet! Idag har jag varit på teater och det var sk. öppen lektion så alla föräldrar var välkomna att titta på! Hela familjen min kom dit, men de gick efter halva tiden för mamma och pappa skulle på fest. Det var iaf kul att visa vad vi har jobbat med under terminen! Jag stannade kvar i stan en stund och köpte strumpbyxor, hårspännen och sånna där rullar som man kan locka håret med, haha! Jag ska prova och se om det funkar nån gång ;) När jag kom hem sen bytte jag om och åt litegrann, sen träffade jag Jossa! Vi åke in till Karlaplan för att kolla på Agnes, Julia och Rebecca när de hade dansuppvisning på Maximteatern! De var superduktiga, som vanligt :D Jättekul att se! Jossa, jag och Agnes åkte hem med tunnelbanan och sen har jag varit hemma sen dess. Har ni haft en bra dag? :) Puss!

The uninvited

nu har jag pluggat hela dagen. inte kul! nog om det ;) om ungefär en timme sk ajag träffa sofia i korsningen för att sedan gå iväg till tunnelbanan och åka till maxim där agnes, rebecca och julia ska ha dansuppvisning och vi är såklart trogna tittare! så snart ska jag g och blåsa håret och sminka mig lite och så.

igårkväll såg jag och mathias på "the uninvited" på bio och guu va läskig den var!! usch va äcklig och läskig, men absolut sevärd! usch jag var typ helt skakis efteråt ;)


Maxim idag!



Nu sitter jag här hemma och taggar för dansuppvisningen idag... Sminket är klart men håret ska jag fixa på teatern. Förresten slingade jag ju håret i onsdags och så här blev resultatet! Jag tycker det blev riktigt bra :) Om en kvart kommer Julia hit och sen ska vi åka in mot stan. Vi ska käka lunch och leta presenter till våra danslärare. Sen är det samling på Maxim kvart i ett och då ska vi repa och sen klockan 18.00 är det föreställning!!!

Webcamera



Lekte lite med webcameran alldeles nyss.. Haha, tänk vad kul man kan ha när man sitter och gör ingeting typ ;) Fin bild va? :)

Favoritglass.

Min topp tre glassorter är helt klart:

 
1. Ben & Jerry's
Godaste smaken: Cookie Dough eller Half Baked

 
2. Montis
Godaste smaken: Vit choklad med cocos


3. Mövenpick
Godaste smaken: Stracciatella eller choklad

Vilka är dina?


I'll keep my fingers krossed


Fin katt & fin blomma

Äntligen helg! Idag redovisade vi vårt arbete om dans, och vi visade vår koreografiinspelning (se nedan). Det gick bra! Och dansen var uppskattad också, som tur var. Lite pinsamt var det ju att visa den förstås.. Eftersom våra redovisningar gick snabbt så fick vi sluta vid tolv! Superskönt! Vi åt lunch i skolan och sen drog halva gänget till Vällingby och jag och Jossa gick och köpte glass och lite godis, mumsi. Jossa skulle träffa Mathias så vi skiljdes åt för ungefär två timmar sen. Jag gick hem och gjorde typ ingenting ;) Ganska skönt. Nu tänkte jag faktiskt jobba lite på min svenskauppsats innan Top Model börjar om en halvtimme. Kul fredagseftermiddag.. Sitta och plugga, då har man sjunkit lågt. Haha, jaja, måste man så måste man! Hoppas ni får en bra kväll, pusspuss.

Vår koreografi


Idag spelade vi in vår fina koreografi i ett klassrum i skolan, haha!
Tänk nu på att vi bara hade en dag på oss att göra allt det här, så det är inte perfekt!
Nu ska jag äta något, jag är jättehungrig! Sen ska jag gå och sova. Godnatt!

SVANSJÖN.

 
bildkälla.

Idag var jag på Svansjön med skolan. Det var så fint och alla dansare är så himla bra, allt ser så lätt ut. Liksom, de står på tåspetsarna hela tiden och flyger fram. Och lyckas se så glada ut samtidigt. Jag som i princip blir överlycklig när jag klarar tre piruetter på rad, det är verkligen ingenting mot detta. Och alla fina kjolar och grejer, jag vill också vara med i Svansjön! I övermorgon ska vi iallafall dansa på Maxim, jag längtar!

Bilder från idag.

Idag var jag och girlsen i stan på vår dansskola och hittade på och övade in en hel koreografi på bara några timmar. Sen testade vi med pulsklockor också och körde dansintervaller och då kom vi ungefär 15 slag från maxpuls! På fredag ska vi ha muntlig redovisning om vår projektvecka då vi har jobbat om dans och sånt. Ska bli kul! Puss och kram <3












Dancing in the moonlight.



Idag har jag dansat 8 timmar, helt sjukt. Först till projektet i skolan, och sedan med den vanliga dansen, där det övas för fullt inför nästa helg - det kommer bli grymt! I slutet blev jag dock så trött att mina händer började darra, men det var det värt. Nu sitter jag här i mitt rum med ett äpple och ska strax återgå till mitt pluggande. Sen blir det sängen, jag längtar. Tro det eller ej, men jag lyssnar faktiskt på Mozart, min danslärare sa att man lär in sig saker bättre med klassisk musik - varför inte testa? Ha en bra kväll.

African dance



Igår var jag på afrikansk dans. Det såg inte riktigt ut som på bilden dårå (HAHA) men det var rätt kul! Fast pinsamt, för i slutet satt hela fäktningslaget med tioåringar och kollade på och undrade typ vad fan vi höll på. Aja, det var kul att prova på men ingenting jag kommer fortsätta med!

Har ni provat afrikansk dans någon gång?

Dancedancedance


Ännu en bild från picknicken vi hade förr ett par veckor sen. Happy picture!

Idag har vi jobbat med vår fina powerpoint om dans och haft nationellaprov. Det förstnämnda var kul och det andra var inte lika kul för det var skiitsvårt tyckte jag! Men nu är det i alla fall gjort :) Vi gick hem ganska tidigt, klockan två ungefär. Jätteskönt! Det var länge sen jag var hemma så tidigt på en vardag :) Imorgon ska vi dansa heeela dagen, det ska bli jättekul! Vi har fått lov att använda en sal på Julia, Rebecca och Agnes danskola, så där kommer vi vara :) Och nu har jag äntligen beställt min fina balklänning! Det blev inte den där som jag har gått och väntat på ett tag nu, utan en annan, från asos! Ojdå, nu kom jag på att jag inte har ätit middag.. Haha, måste gå och göra det. Sen blir det Desperate Housewifes! Ha en rolig afton ;) Pussar.

En helg i Danmark

Bilder från Köpenhamn. Tyvärr kunde vi inte fånga allt rolig på bild, men här kommer några. Vi dansade en himla massa också, men då kunde vi ju inte fota!


Utsikten från fönstret till vårat hotellrum, så fint.


Tralala, Elin & Rebecca hoppar runt lyckliga på Danmarks gator.


Vi strosade runt på Ströget, Köpenhamns långa shoppinggata, och kikade i affärer.


Ni skulle sett deras tunnelbanor, hur coola som helst!

 
Elin och Julia provar de kanske snyggaste brillorna någonsin, tycker ni inte?


Vi åt grymt god mat hela tiden! (Elin fotade denna bild)


Sötaste bilen hittade vi också, lätt att jag skulle vilja köra runt med en sådan fin på gatorna.


Rebecca och Elin på en mysig restaurang!


Det blommade överallt, mest vitt och rosa.


Elin och Julia på ett torg, framför en stor fontän.


Vi gick och käkade våfflor som efterrätt efter middagen. Godaste någonsin!


Och Tivoli, det får man inte missa! Vi åkte Demonen - med både loop och skruvar!


Rebecca och Elin på flygplanet!

Film från tävlingen!



Final i pardisco, brons ungdom. Jag och Jossa i turkosa linnen :)

Long time ago

Hittade lite gamla bilder på datorn.. Alla de här är från sommaren/hösten 2007!


Sommarloooov! Alla utom Rebecca var på mitt sommarställe.




Några bilder från när vi var på Utö med skolan, i början av åttan.


Yes, jag vet. Vi var snygga! Haha ;)


Agnes och Jossa hemma hos mig någon gång.




Och så tre bilder från Julia och Jossas 14- årsfest!

Haha, det var väl fina? Även fast det bara var ett och ett halvt år sen, så känns det mycket längre! Men tidigare bilder än såhär på oss får ni nog inte... Ni vill inte se hur jag såg ut i typ sexan, sjuan. Haha, dessutom tror jag inte att jag har några här i datorn. Tur det ;) Jaja, nu måste jag gå. Puss!

Kladdkaka



Idag bakade jag kladdkaka när jag kom hem från skolan, sjukt gott :) Här får ni receptet:

100 g smör eller margarin
2 ägg
3 dl strösocker
2 ½ dl vetemjöl
4 msk kakao
1 ½ tsk vaniljsocker
½ krm salt

Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 21 cm i diameter. Smält smöret på låg värme. Vispa ägg och socker pösigt och tillsätt sedan smöret. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt och rör ner blandningen i äggsmeten. Rör försiktigt sönder eventuella klumpar. Häll smeten i formen och grädda 10-20 minuter (beroende på hur kladdig kaka du vill ha) i 200°C.

helloooo

Hejhej! nu sitter vi i skolan. höh vi borde väl egentligen arbeta, men vi chillar lite istället ;) snart ska vi ha hjärt-och lungräddning! sen sluuutar vi! imorgon ska vi ha vals så vi är väl förberedda inför balen, haha ;) men nu kallar våran powerpoint... byebye!

Goodmorning


Hej alla glada! Jag har precis gått upp ur sängen och ska strax gå och duscha. Idag börjar vi ju som sagt klockan tio och därför kan man chilla och gå upp lite senare än vanligt :) Vi ska träffas klockan tjugo i tio för att gå till skolan tillsammans. Vi slutar klockan tre tror jag. Oooh, juste.. vi har ju Nationella i Matte C imorgon, pirr i magen! Hoppas det går bra. Jaja, nu måste jag gå. Ha en fin dag! Även fast vädret har blivit grått. Pussi.

Laugh with me




Lite random bilder, tagna igår.

Nu har jag precis tittat klart på filmen "Never Been Kissed". Ganska bra! Innan dess var jag och Jossa hemma hos Viveka för att vara statister i deras parodi på "Andra Avenyn", "Tredje Avenyn" heter den ;) Haha, det var superkul, vi fick oss många goda skratt! Imorgon börjar vi klockan tio, så skönt! Vi har projektvecka denna vecka som kommer och vi har fått välja ett ämne att jobba med i 10 timmar under veckan. Vi allihop har valt att dansa, och vi ska göra koreografi :) Det ska faktiskt bli kul! Även om jag inte är världens dansproffs (som mina kära vänner är :)) så kommer det nog gå bra ändå :) Nej hörni, nu blev jag trött! Ska sova, godnatt!

Danstävling i Kumla

Nu är jag hemma äntligen! I fredags var det dansuppvisningar och det var sjukt kul :) Igår var det tävling och jag kom på 14/21 plats av 47 tävlande i singel och i paren kom vi på 5 plats av 12 par så jag är nöjd! Inga prickar dock, men det viktigaste är ju att vi blir bättre och bättre för varje tävling... Idag var vi och kollade på huset på västkusten också. Det var väl sådär, mycket att fixa och renovera och så... Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Puss och kram <3

Här kommer lite bilder från tävlingen...




Utanför hallen innan tävlingen började...



Ska precis dansa singel! Jag i turkost linne för er som inte vet...


Finalen i pardiscon! Min och Jossas snygga startpose...

söndag

heej!

jag säger bara tack till sofia som har stått för uppdateringen här heela helgen eftersom att alla vi andra har var dåliga på det! jag och agnes var ju på dantävling och det gick helt okej. hade hoppats på bättre resultat, men men... vi snubblade verkligen på mållinjen. men det var en rolig dag iaf :)

idag åkte jag med mamma till stan för att försöka hitta en balklänning och när jag äntligen hittade den perfekta så var den lite för stor och så fanns den såklart inte i en storlek mindre någonstans typ... men det är bara åka tillbaka någon dag och leta vidare :)

som sofia har skrivit så har ju vi blivit nominerade till månadens blogg så gå gärna in och rösta! sofia har länkat i inlägget under :)


Top Model 6




Någon som följer Top Model 6 som går just nu på trean? Tycker inte ni att Jade och Sara bland modellerna är jättelika Kat DeLuna och Scarlett Johansson! Det tycker jag i alla fall ;)

Idag ska vi hem till mormor och morfar och fira mormor som har fyllt år. Det blir nog kul! Nu på morgonen har jag ätit French Toasts, kollat på tv och busat runt med min fina lillasyster. Just nu ligger hon bredvid mig och sjunger, haha. Vad ska ni göra idag då? Pusspuss.

PS, glöm inte att ni fortfarande kan rösta på oss som månadens blogg här.

Nominerade!


Det är så härligt att det är maj!

Heeej! Gud vad kul att vi är en av de som är nominerade till månadens blogg hos Ellamarie! Tack så mycket :D Ni får gärna rösta på oss, det vore också kul! Klicka här i så fall.

Kollade ni på Robinsson idag då? Någon mer än jag som tycker att det var superbra att Christian åkte hem? Han var så himla dryg.. Och förlåt att det inte har skrivits så mycket här de senaste dagarna! Men eftersom två av oss är i Danmark så är vi ju två man mindre liksom ;)

Imorgon blir det nog ännu en chill dag. Sorgligt nog verkar det ju som att det fina vädret vi har haft kommer försvinna! Så det blir nog inte så att jag solar nåt imorgon. Men om snön kommer tillbaka, då blir jag riktigt sur faktiskt! Haha :)

Nu ska jag nog sova.. Ni får sova så gott, vi hörs imorgon! Pusspuss.

Fina klänningar

 
Jag skulle beställa en klänning igår som jag hade hittat på nelly.com. Den hade varit slut ett tag, men så hade de fått in nya! Och så när jag gick in och kollade så var den slut, igen! Typiskt alltså. Kollade i alla fall på några andra klänningar och hittade några stycken fina. Min favorit blev ändå den ovan, som finns i både vitt och blått :) Men jag ska nog ändå vänta och se ifall de får in den där klänningen igen, den var så fin! Någon som har nåt tips på var man kan hitta fina festklänningar (jag måste hitta hitta en till niornas avslutningsfest i juni)? Nu ska jag ut och sola! Pusspuss.

Nattbilder





Den näst sista bilden är faktiskt månen!

Jag har precis tittat klart på en film :) Nu ska jag gå och lägga mig! Sov sött allihop!

Dansuppvisning




idag hade jag och agnes dansuppvisning. vi var med på tre föreställningar och dte gick inte alls bra om jag ska vara helt ärlig ;) det var aldelles för trångt två av gångerna, men en gick ganska bra :) vi fick lite tid över mellan andra och tredje föreställningen så då åkte vi till vällingby och inhandlade lite nya kläder till tävlingen imorogn och åt på donken. imorogn är det som sagt tävling och jag är taggad till topp asså ;)

nu ska jag typ snart sova så att jag blir pigg till imorgon, puss <3

Fredag eftermiddag

Hittade den här fina bilden i datorn! Tror att fotografen är pappa.

Helluu allihop! Fina bilder nedan va? Idag är vi ju lediga och det är så skönt! Jag har inte många planer för dagen. Eller, halva dagen har ju redan gått, men jag har inte gjort så mycket iaf :) Har mest övat piano, och det går faktiskt jättebra! Om en stund tänkte jag städa mitt rum, det ser förjävligt ut ;) Efter det ska jag duscha och klä på mig lite (japp, jag har fortfarande pyjamas på mig). Och om det är varmt ska jag sola. Måste läsa i min svenskabok också... Ikväll är jag nog hemma. Rebecca och Julia är ju i Danmark (:D) och Jossa och Agnes är kanske trötta efter uppvisningen, så de kanske inte orkar ses. Men om det är någon som vill hitta på nåt är jag på :) Vad ska ni göra för kul ikväll? Puss!

Lite bilder från igår!


Det var inte lätt att fånga dem på bild!


..men tillslut gick det :) Här äter vi lunch efter muséebesöket.


Julia är normal som vanligt ;)


Allas skoor och Agnes påse :)


Sen åt vi glass i solen, det var mysigt!


Nästan alla åt den här goda glassen, mumsi!


..utom Rebecca som åt Cornetto :)

Ready set go!



Jag hittade en webbkamera på pappas dator och då gick det såhär... ;) Nu har jag fixat mig klart inför dansuppvisningarna idag! Vi ska ha en föreställning klockan 13 och då ska vi dansa par. Sen har vi två föreställningar klockan 15 och 19 också och då ska vi visa upp måndagsdansen! Ska bli grymt kul :) Vi har massa tid över när vi är där så då kan vi öva tills tävlingen imorgon. Waa, jag är så himla nervös :S Men nu ska jag gå och packa inför imorgon, för vi åker ju direkt från tävlingen hem till F&F på västkusten. Puss & kram <3 

DANMARK



Om en timme sticker jag och Julia till Arlanda, och då får alla klara sig utan oss tills på söndag! Hej så länge!

RSS 2.0