heej!

nu var det ett tag sen ni hörde nåt från mig. jag har varit både p öland och i skåne! åkte direkt från öland till skåne och kom hem igår. egentligen skulle vi kommit hem imorgon, men vi åkte tidigare för det var inte så fint väder och huset var så ofräscht. men vi har iaf haft det jättebra! umgåtts mycket med pojkvännen och våra familjer, mysigt! vi har bland annat spelat minigolf,badat,  kollat i affärer, spelat spel, ätit massa god mat, gått promenader, jagat spindlar, solat och massa andra saker. synd bara att det inte var så fint väder. men vi fick några fina dagar iaf :)

ikväll blir det prommis med agnes och kanske rebecca, mysigt! jag har inte träffat dom på alldeles för länge :( så nu saknar jag dom massor! <3


Imorgon har jag och min älskling 6 månader! <3


Hälsningar från Småland.

Bildöverdos från Elins landställe där vi (Julia & Rebecca) som sagt var förra veckan.


Vi åt lunch på ett konditori i Söderköping på vägen dit.

Och köpte glass!

En del av ön.

Vi tre!

Vi satte oss på bryggan med världens största godispåse.

Sen fick Elin för sig att klättra upp på taket, så det gjorde hon..

Rebecca och Elin flyger flygplan haha.

Vi åt kinderägg, mums! (är det någon som vet vad figuren i mitten heter?)

Schtekigt...

Julia - ett stort fan av solbrillor.

Haha gu vad vi garvade åt detta XD Vattnet var så varmt att plastglaset krympte.

Turist?

Turist 2?

E & J innan vi skulle ut på en båttur.

Vi åkte mycket båt, det är så härligt! (Elin är grymt cool på bilden haha)

I do not hook up



Kelly live med "I do not hook up". Så jävla grym att jag var tvungen att lägga ut på bloggen, hehe... Måste även få skryta lite med att killen i gul t-shirt som spelar bas och som syns vid 3:28 kastade sitt plektrum på konserten som jag var på förra året OCH JAG FÅNGADE DET!!!

COCOA BEACH, FL


Adios mina vänner, imorgon (tidigt) åker jag till arlanda och tar planet till varma härliga Florida! Det ska bli så grymt roligt och många foton blir det när jag kommer hem. Vilket är om ca 12 dagar! Ta hand om er, Puss.
(Btw, längst upp till vänster kan ni se mina nya skor. Dom är så fina att de får hänga med till Usa!)

Here we go again.



Två bilder från Elins landställe.


Det har visst varit lite dött här på bloggen, förlåt för det. Som ni kanske märker är de flesta bortresta just nu, vilket alltså leder till en dåligt uppdaterad blogg. Jag och Julia har varit på vår kära väns Elins landställe (Småland) i några dagar, och imorgon sticker jag till Göteborg med familjen. Ska bli jättekul, speciellt eftersom jag aldrig varit där! Just nu sitter jag på min säng och bläddrar lite i Cosmopolitan, underhåller öronen med Demi Lovatos nya skiva (Den är toppenbra, se till att lyssna!) och funderar på att sätta på ett avsnitt av OC. Håll ut ett tag till, så kommer säkert bättre uppdatering! Hej så länge.

Konfirmation.


Elin & alla andra i sina Malta-tröjor.


Agnes och Julia utanför kyrkan.


Sen fikade vi på sötaste caféet någonsin. Det fanns en massa gulliga saker där, titta bara på skrivmaskinen!


Elin var jättebrun och fin i sin vita klänning och fick en helt bord fullt med presenter.


Tavlan, en av sakerna hon fick av oss!

 
Söta som alltid.

Home sweet home.





Hemma igen! Åh, Kroatien var så himla fint, toppen! Sol, turkost klart vatten och bad varenda dag. Detta är bara två av en hela bunt bilder jag tog. More to come!



Kom hem igår, åker imorgon.

~ Blommorna ser ut som en våg ;) ~

Hej allihopa!

Nu är jag hemma från seglingen. Har varit riktigt roligt, vi har bland annat varit på Öland, i Västervik och Nynäshamn :) Igår när jag kom hem träffade jag Julia, Sofia och Jossa och vi åkte till Ängbybadet och hade det jättemysigt <3 På kvällen följde jag med Julias familj på picnic på Ekerö, mycket trevligt! Sen promenerade jag och Julia ända till Vällingby och gick och såg Harry Potter 6 på bio. Den var braaaaa och riktigt välgjord men en del viktiga händelser ur boken saknades, tycker jag. Femman är fortfarande min favorit bland filmerna!

Idag har jag varit i Vällingby (igen!) med familjen. Jag köpte ett par nya skor och lite småsaker som nagellack, hårinpackning, hårnålar o.s.v. Sen köpte vi en spikmatta till pappa också, haha ;) När jag kom hem käkade jag lunch och sen tog jag en lång dusch och smörjde in mig med bodylotion så nu är min hud alldeles len, älska <3 Nu ska fan brännan hålla asså ;) Annars har jag inte gjort så mycket idag, utom att undvika att packa, haha...

Imorgon är det Elins konfirmation och det ska bli jättekul :) Får träffa både Elin, Sanna och Rebecca, som jag har saknat fett mycket <3 Sen åker vi till västkusten och är där i två veckor. Men det finns dator så jag kanske bloggar därifrån om jag har tid ;) Ha en bra dag och kväll, puss & kram <33

Harry ikväll.


ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN

Tjohotjoho.


Har ingen ny bild på den här datorn så ni får titta på en annan sommarbild, från förra året! Jag och Nina på Vinga. (Jävlar vad brun jag ser ut ;) haha.)


Heeeejhej!
Har spenderat dagen hemma och en stund i stan. Tänkte försöka hitta ett par fina jeansleggings och nån kofta, men nepp, det fanns inget bra ;) Varmt har det varit idag också i alla fall! Men jag orkade inte sola, ska göra det mera på Svartlöga när vi kommer dit :) Vi åker imorgon, vid typ fyra. Vi ska till några kompisar först och sova där en natt, och sedan på lördag åker vi uuut! Jag längtar massor! Jag har massa kusiner, sysslingar, kompisar och annan släkt där som jag inte har träffat på ett bra tag.

Vill ni veta en grej? När jag var i stan i tisdags så var jag inne på H&M och skulle betala något. Då plötsligt kom Kissie och heela hennes crew bakom henne, haha x) Hon är ju typ sjukt likt en barbie! :P Det var lite coolt tyckte jag.. att jag såg henne alltså ;) Till och med mamma kände igen henne !

Jahapp. Nu ska typ resten av familjen gå och lägga sig så jag ska väl dra mig jag med. Jag är trött faktiskt! Ska packa lite innan jag sover bara ;) Imorgon ska jag förresten träffa Agnes! Tjoho :D Saknar henne, det var lääänge sen :) Men nu måste jag gå, tjingeling! Puussss.

sommar

hejhej!

idag har jag vart i vällingby en jättesnabbis och köpte en väggladdare till ipoden. snart ska jag börja packa för på lördag åker jag till underbara öland med familjen, mysigt!! sen blir det direkt därifrån till skåne med älsklingen! 

igår följde jag med mathias och hans mamma och pappa ut med båten, det var jättemysigt! vi solade och åt lite och så. fast vi badade inte för det var så himla kallt i vattnet tyvärr. vi spelade fia med knuff och jag vann! och så åt vi glass och bara myste runt :)


  

Sorgligt.


Har ni sett den här?
Sjukt sorgligt ju! Sitter här med tårar i ögonen.. Stackars Michael Jacksons barn! <3

Lite nytt


(jag vet, det ser ut som att jag bara har en arm, men jag var tvungen att hålla bort håret! ;))

Hellu! Kom precis hem från stan. Jag och familjen var och såg Ice Age 3 på Sergelbion. Haha, den var ju asbra! Såg den i 3D tom., cooolt ;) Innan dess åt vi middag på Hurry Curry precis bredvid och jag var och köpte lite grejer. Bland annat det här linnet ovan! Färgen stämmer dock inte riktigt överens med verkligheten, den är inte riktigt så neon- färgad som den ser ut. Köpte även lite underkläder, en burk hårinpackning, lite tofsar + en ny kajal. Alltid trevligt med lite nytt :)

Weell, Vad har ni gjort idag? :) Puss!

melonjordgubbarbananäppleapelsin



Igår kväll gjorde jag en fruktsallad, den var så himla god. Förutom att vara med Jossa & Sofia idag (vilket var mycket trevligt!) så har jag rensat min garderob, det behövdes verkligen. Jag har även ätit på pizzerian, tog en american pan pizza som hette Miami och låtsades att jag satt i usa, jag längtar så himla mycket men om bara 17 dagar är jag där... hoppas ni har ett härligt sommarlov! Nu ska jag titta på o.c. Puss och Kram

Julia och Jossa idag



Julia är påväg hit och Jossa kommer lite senare! Tjoho, jag är glad :D Om det blir lite mindre molnigt snart så drar vi nog till stranden, mysigt. Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer få! Pussar.

Hemma igen!


Jag och Filippa på stranden förra veckan tror jag :)

Heeeej allihop!
Ett låångt avbrott från min sida, men nu är tillbaka i Stockholm igen! Känns jätteskönt, har inte varit hemma på över en månad! Bilderna som jag har lovat dröjer (som ni märkt) men jag kanske lägger ut ett par stycken, blandat med några från Rörö också. Den här veckan är jag i alla fall hemma, på lördag åker jag till Svartlöga i tre veckor. Och där finns varken el eller nätverk så då får ni vänta ännu längre innan ni hör från mig igen ;) Jag har i alla fall haft det jättekul på Rörö de här två veckorna!

Imorgon ska jag träffa Julia och Jossa, tjoho! Dem (och Agnes och Rebecca också) har jag inte sett sen skolavslutningen, helt sjukt! Det blir superkul! :D Har saknat dem skitmycket. <3

Nu ska jag gå och göra nåt annat kul! Skriver mera imorgon tror jag. Puss så länge!

jag var med och hyllade Michael Jackson


Sergels Torg + Stureplan

Sergels Torg + Central Stationen

I onsdags var jag och Sanna med och hyllade Michael Jackson tillsammans med 300 andra dansare. Det var så himla roligt, tjoho!

vattenmelon

just nu sitter jag och äter vattenmelon, såååå gott! det är så somrigt med melon, visst? snart blir det sängen för mig men först ska jag duscha och så. kan det inte bli sooooool nuuuu!!


So You Think You Can Dance


Detta är dom som gick vidare till topp 20 i år! Brandon kom med som är lite av min favorit (än så länge) tjoho, men jag är väldigt besviken att Natalie åkte ut... dåligt. Men det ska bli kul att följa dessa varje vecka nu på lovet! Mina vänner med skogstv behöver inte oroa sig för jag spelar in varje avsnitt ^^


Om ni inte har något för er en dag kan ni ta och titta på dessa videoklipp. Jag har valt ut några av mina favoritnummer (som jag kunde hitta på youtube) från förra säsongen!

KATEE & WILL - pas de deux   KATEE & TWITCH - contemporary   TWITCH & KHERINGTON - contemporary   CHELSIE & MARK - hip hop   KATEE & JOSHUA - contemporary   KATEE & JOSHUA - hio hop  
COMFORT & TWITCH - hip hop

090704

i söndags morse kom jag hem från turkiet och vi hade det verkligen jättebra! vi har badat, solat, ätit god mat, umgåtts, åkt båt, åkt buss, shoppat, ätit godaste glassen magnum mandel med vit choklad med chokladbitar i vaniljen. det har varit verkligen jättebra och jag vill tillbaka!



jag och kusin på bussen till hotellet! <3


vägen till stranden.


Kusin och syster <3



båtutflykt ;)




poolerna!

nu får det räcka för nu ska jag gå och duscha. ha det bra!

KROATIEN.

Hejdå. Nu sticker jag till Kroatien i två veckor! Ska bara sola, bada, äta en massa god mat och glass mest hela dagarna. Ha det toppen här hemma, PUSS!


Sail the ocean.


Imorgon åker jag ut och seglar i två veckor med familjen. Startar på Öland, vilket är grymt kul! Aldrig varit där förut. Kan hända att jag lyckas blogga på båten. Är hemma den sjuttonde igen. Då äntligen får jag en chans att se nya HP-filmen. Har längtat så efter den... Ha det bra, så hörs vi snart. Puss & kram <3

Lite bra musik så här på kvällskvisten.

 
 



Ikväll ska jag mest äta grillat och umgås med familjen. Lite trevlig musik som jag lyssnar på idag är a. Jonas Brothers, b. Kate Nash, c. Paolo Nutini d. Taylor Swift.

ps. Grattis till Kevin Jonas och Danielle som har förlovat sig. Hur sött är inte det?


RSS 2.0