Alla hjärtans dag- fest

Vår fina hjärt- vägg.

Igårkväll hade jag och Agnes bjudit in de andra tre på en liten fest. Vi har båda fyllt år ganska nyligen så det var för att fira det lite! Jossa var tyvärr sjuk så hon kunde inte komma! Jättesynd, men är man sjuk så är man. När Rebecca och Julia kom hem till Agnes hade de ingen aning om vad som väntade dem, det var alltihop en överraskning! Vi började med att åka in till stan. Där åt vi middag i Kungshallarna på en liten restaurant som heter "Texas Burger". De serverar lite annorlunda hamburgare som är jättegoda! Jag kan rekommendera det stället för de som gillar typ amerikansk mat. När vi var klara efter drygt en timme så gick vi vidare mot Sergelbion! Rebecca och Julia visste ju fortfarande inte vad som skulle hända, så de visste inte heller vilken film vi skulle se. Båda två blev ett tag lite rädda för att det skulle vara "Fredag den trettonde" som hade premiär i fredags, men så var inte fallet. Som tur var! Annars hade de väl dött eller nåt ;) Filmen vi såg var i alla fall "Benjamin Buttons otroliga liv" och den var jättebra! Både sorglig, intressant och lite rolig. Sorgligast var i slutet, jag grät så att tårarna rann!

Tårtan! Söt va?

Filmen var slut vid tolv, nästan tre timmar lång, och då åkte vi hem. Väl hemma (hos Agnes) fick Rebecca och Julia se vad vi hade gjort där! Vi hade tänt massa ljus, lagt täcken och sånt i en hög på golvet, satt upp röda skynken på några ställen och även satt upp rosa pappers- hjärtan på skynkena. Allt såg jättemysigt ut! Vi åt hjärtformad tårta, öppnade superfina presenter, lekte lite lekar som vi hade förberett, åt massa godis och chips och kollade upp massa musik på datorn. Tillslut blev vi mätta och trötta, så vi la oss ner bland alla täcken i en hög och pratade lite. Då var väl klockan kanske halv fyra, och jag tror att alla hade blivit ganska trötta! Vi fortsatte prata en timme till ungefär (Rebecca somnade dock efter typ en halvtimme, sötis). Då sa vi godnatt och sen sov gott fram till morgonen. I typ fyra timmar alltså.. ;)

Mysigt!

Presenter!



Agnes väckte oss vid halv tio. Då hade hon redan varit uppe och värmt croissanter som vi hade förberett och kokat vatten till té. Mums! Vi satt och hade det trevligt fram tills klockan började närma sig tolv, halv ett. Då klädde vi på oss, plockade ihop våra saker. och Julia, Rebecca och jag gick hem. Gud vad mysigt vi har haft! Jättesynd bara att inte Jossa kunde vara med, då hade vi haft ännu roligare! <3


Kommentarer
Postat av: Agnes (Five Sisters)

gud vad mysigt vi hade det :) ni är bäst, älskar er tjejer <3

2009-02-15 @ 17:09:27
URL: http://fivesisters.blogg.se/
Postat av: Thowelina

mysigt.

2009-02-15 @ 18:10:13
URL: http://thowelina.blogg.se/
Postat av: josefine

ååh ni verkar ju haft det hur mysigt som helst! att man alltid ska bli sjuk när man verkligen inte vill det :( <3<3

2009-02-15 @ 20:21:04
URL: http://fivesisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0