Spelat



Idag träffade jag Jennifer inne i stan! Jag åt sushi för första gången kan man nästan säga. Jag har ätit det en gång när jag var ca 6 år och så gjorde vi det i skolan en gång. Men det var riktigt gott faktiskt! Sen promenerade vi runt i snöstormen. Vi ses om två veckor igen då vi åker till Jollan i Göteborg, gosh vad jag längtar. När jag kom hem har jag suttit framför datorn och lärt mig massa låtar. Extremt kul men jag har grymt ont i handen nu haha. Melodifestivalen ikväll, yeah. See you

darindarindarin



Tjoho, Darin som mellanakt i melodifestivalen ikväll! Gissa om jag kommer sitta bänkad? Lätt.

Tjugoåttonde februari



Oj, jag har visst inte skrivit någonting på två dagar. Julia har ju redan skrivit och lagt ut bilder från sista dagen på fotokursen + vår Jonas-kväll, så jag tror jag hoppas över att repetera allt. Igår kväll var hela familjen hos kusinerna, lika söta som vanligt. Elias var faktiskt inte alls jobbig, utan var snäll och gosig nästan hela tiden. Och Max - snällare bebis finns nog inte. Idag kommer lite folk hem till oss på middag. Då blir det melodifestivalen och annat trevligt. Nu ska jag fortsätta att trixa lite med min ipod, som på ågot sätt har lyckats kopiera alla mina låtar..

Torsdag - Fredag








Lite bilder jag fotade igår, men den femte bilden har Elin tagit. Sista dagen på fotokursen var igår och efter så njöt vi av vårsolen, köpte chailatte, hoppade runt som galningar och sjöng. Riktigt härligt! Jag och Rebecca åkte hem till Elin där vi lagade god mat, fotade, drack té, åt godis och var allmänt galna i Jonas Brothers. Kollade på massa videoklipp, camp rock, tv program, fixade i vår bok och lyssnade på massa musik. Somnade runt 5 gjorde vi och vaknade vid 11 av att någon busringde till Elin. Jag har verkligen haft så roligt, hoppas vi gör om det snart. Puss på er!

090227

nu har jag ätit lunch för en liten stund sen och ska snart dyka ner i skolböckerna igen. igår pluggade jag faktiskt ganska aktivt på morgonen och sen träffade jag ju freja, mysigt! vi bakade kladdkaka, spelade spel, kollade på film, åt middag och glass, gick på prommis och så :)
idag har jag hunnit med att gå en prommis med hunden, övat lite på dansen och ätit typ. imorgon är det danstävling, men jag vet inte om jag ska med för jag är fortfarande inte fullt frisk och vill inte ta mig vatten över huvudet som min mamma så fint säger ;) får se hur det blir med det.


skorna som jag köpte här om dagen!

jag ska försöka hinna med att städa mitt rum också. det är stökigt..


torsdag

nu har jag varit duktig oc pluggat lite franska verb. dock väldigt lite, men bättre än ingenting. senare idag ska jag träffa freja! det var väldigt länge sen nu så det blir mysigt.
igår var jag i stan med min syster. jag hittade skor, äntligen!! och en svart hög skjol från åhlens. nu håller jag på att ladda ner lite låtar till ipoden och sen ska jag nog gå på en prommis med hunden!
hoppas ni får en bra dag, puss <3


Vad var det jag sa?



Ha! Kolla brillorna! Visst var det inte Elin, jag och Julia som pratade om att 3D-glasögonen till Jonas Brothers nya film borde vara wayfarers bara för att det är så typiskt dem? Yes vi hade rätt också, hur söta?

10.00 morgon


Sista dagen på fotokursen och sen åker jag och Rebecca hem till Elin. Sova över gör vi också, om ni undrar varför vi två kanske inte uppdaterar framåt kvällen. Hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag ha. Kram

RUSSIAN RED



Nytt tillskott i musikfamiljen: Russian Red. Från Spanien faktiskt. Jag har bara hört några låtar än så länge, men jag tror jag gillar det! Kolla dessutom hur söt hon är.

21:43

Idag på fotokursen fick vi testa att fota i en studio med jättestarka lampor och grejer, det var jättekul! Sen gick jag hem och skrev väldigt lite på mitt musikarbete till skolan, jag kommer aldrig bli klar med det känns det som. Nu har jag städat mitt rum medan jag lyssnade på blandad musik i min blå ipod, den här gillar jag just nu. Imorgon blir det sova-över kväll med Elin och Julia efter kursen, (Sista dagen imorgon!) det blir mysigt. Bilden: Fotograf är Julia. Tagen när vi skulle fota 'iscensatta självproträttet', dock ska inte mitt se ut så. 
[Juste, någon som vet om man får vitare tänder om man tuggar tuggummi hela tiden, någon som testat?] KRAM.
 


25 februari var en bra dag.


Vädret känns trist. Plusgrader var det iaf, snart kanske man kan ha skinnjackan! Näst sista dagen på fotokursen var riktigt rolig. Jag har lärt mig så mycket mer nu än vad jag kunde för några dagar sedan, hoppas att mina hjärna kommer komma ihåg allt bara. Nu har jag precis ätit en semla jag hittade i kylen, mums. Jag vill hinna med massa saker idag, men högst upp på schemat står stretching och skolarbetet (men jag kommer aldrig orka plugga...) Jag hoppas ni får en bra kväll, kram på er

Sockerberoende


Denna bok hittade jag nere i källaren, en perfekt bok för mig. Jag äter ju så extremt mycket godis och annat sött, vem vet, kanske denna bok kan få stopp på mitt godisätande? haha.

DAG 2






fettisdagen

idag ska jag försöka plugga ikapp det som jag missade när jag var sjuk. ingen av vännerna är hemma så det är lika bra att passa på. sen ska jag gå på prommenad och kanske köpa en semla eller nåt.
det har ju snöat asmycket och det är sol så det är ganska mysigt! mitt mål idag var att jag skulle äta minst två semlor, men jag har ångrat mig, en får nog räcka! ;)



nu väntar skolböckerna, kul!

Fotokurs dag 1





Riktigt kul och lärorikt var det, längtar tills imorgon! Efter skolan följde Rebecca och Elin hem till mig. Vi lyssnade på Jonas Brothers, började på en snygg Jonas Brothers bok, tittade på massa videoklipp, fotade och åt upp en 200 gram chokladkaka på några minuter. Härlig dag!

It's been a long time since my phone's rung





Två randombilder från några dagar sen. Fotokursen var verkligen trevlig, jag lärde mig en massa.
+ j a g ä l s k a r  j o n a s b r o t h e r s.

Konserten igår



Woho, konserten igår var riktigt bra faktiskt! Jag är inte direkt ett stort fan av AC/DC men det betyder inte att man inte kan vara galen. Jag stod upp, skrek, applåderade och mimade med till dom låtarna jag kunde haha. Dom i bandet är ju riktigt gamla och i publiken så satt det ju mest gubbar, men men. Konserten började med en liten tecknad filmsnutt som visades på tv skärmarna och sedan drog dom igång med deras nya singel. Som tur var spelade dom mest klassiker, vilket var roligare eftersom jag inte lyssnat på deras nya skiva ^^ Jag fick även en tröja av min fader, tackar! Snart ska jag iväg på fotokursen. Ha en bra dag!

23 februari 2009



det var det här som jag köpte i stan i lördags. köpte också en foundationborste och en tuperingskam, men jag orkade inte fota det ;) kläderna kommer från gina tricot och väskan från åhlens.  

igårkväll var släkten här och firade min syster som fyller arton idag!

grattis till världens bästa syster!! jag älskar dej <3

idag ska vi iaf åka till vällingby en snabbis och ikväll blir det restaurang med familjen, mysigt! <3

HALLONRÖTT



Idag gick jag på stan med mamma och pappa, det var mysigt fast väldigt blött och slaskigt. Jag hittade två tröjor på Zara för 29 kronor styck, den ena vet jag inte ens om jag gillar. Men jag menar, 29 kronor?! Sen fick jag en  hallonröd vårjacka av mamma, och tack vare hennes alla H&M rabatter och kupongen fick jag den för bara 50 spänn. Vilka fynd, säger jag bara. Sen ville mina kära föräldrar gå på bio, och jag hängde såklart på. Revolutionary Road såg vi, den var bra och väldigt sorglig. Och till er som tror att jag alltid går på bio tre gånger i veckan; nej det brukar jag verkligen inte göra! Imorgon blir det fotokurs, ska bli mycket trevligt och intressant förhoppningvis. Kramar.

I'm gonna rock tonight!



Nu bär det av mot AC/DC konserten och jag är grymt taggad!!

Äntligen är den min!



Woho, titta vad fin min nya högtalare är :) Den kostar 1500 kr och finns bl.a att beställa på apple.se, den fungerar verkligen jättebra! Nu när Sofia och Agnes har åkt till Trysil så får vi andra stå för uppdateringen här på bloggen. Just ja, gu vad roligt att inlägget jag skrev förut kom upp på startsidan, hoppas att några av er som tittade in här stannar! Jag har nyss städat mitt rum och nu ska jag duscha. Vi ses sen, pussi

A brighter day







När tunnelbanetrafiken står still finns i allafall några som har roligt.

Trysil



Nu åker jag iväg en vecka! Jag ska åka skidor i Trysil och ha roligt tillsammans med Agnes, som kommer imorgon.  Tyvärr kommer jag inte kunna blogga, eftersom det kostar massor att vara uppkopplad där. Men ni får ha det så trevligt här hemma, tusen pussar från mig!

So hold on another day



[Bilden är det finaste jag vet!] Bröderna Jonas gjorde ännu en av mina kvällar! Live chatten, så himla bra. Dom är så roliga och fina, jag skulle kunna titta hur länge som helst på när de sjunger in i kameran, pratar, skrattar och kör lekar med oss fans som sitter helt mållösa framför våra datorer. Jag tror jag är kär, fortfarande. Dessutom fick jag höra deras nya låt idag som är så fin så jag dör, Love is on its way.

New Moon


Jag hittade den här bilden på Mjuppis blogg. En nedräknare för hur många dagar det är kvar tills New Moon (filmen) släpps på bio! Twilight- älskare som jag är, så är det klart att jag längtar! Någon mer som gör det? :)

Ljusblått, rött och rosa

Mitt "iscensatta självporträtt", ett arbete i skolan.

Melodifestivalen slut.
Jag tycker rätt låtar gick vidare, Molly och EMD var helt klart bäst i jämförelse med de andra bidragen! Vad tycker ni? Roligt förresten att vi kom på förstasidan idag! Hoppas att många som tittar in här idag fortsätter läsa, det vore jättekul :) Just nu borde jag egentligen packa inför veckan i Trysil som kommer. Men jag är i princip klar, så jag orkar inte ;) Idag har varit en mycket mysig dag! Jag gick upp ganska tidigt för att möta upp Rebecca vid tjugo över tio. Vi träffade Julia och sen fortsatte vi in till stan. Där tog vi ut biobiljetterna till "I taket lyser stjärnorna" som vi beställde igår och sen gick vi och köpte massa godis på Hemköp ;) Sen satte vi oss på Wayne's Coffee och åt lunch (chai- latte och macka) och tog kort och väntade på att tiden skulle gå. När vi inte orkade sitta där längre var klockan kanske kvart över tolv och bion skulle börja tjugo över ett. Så vi gick in i lite affärer och roade oss fram till typ ett, då gick vi in på bion och köpte dricka och sen satte vi oss i salongen. Filmen var jättebra och jättesorglig! Jag grät typ halva, lite till och från.. Helt klart sevärd! På väg hem var det något problem i tunnelbanan, så jag var hemma ca kvart över fyra. Hade en mysig kväll hemma, som vanligt typ ;) Hoppas att ni hade en bra dag! Nu måste jag fortsätta packa. Puss!

shopping!

idag var jag uppe ganska tdigt för att komma till stan så tidigt som möjligt. jag, mamma och ia kom iväg vid 11 och jag kom hem nu. trött i benen asså! har vandrat runt heela dagen! men fick faktiskt ganska mycket köpt. dock inga skor, men jaja.... jag hittade present till min syster som fyller 18 på måndag, aviis! ;) sen hittade jag lite kläder och så. bilder kommer senare.

igårkväll var jag på bio med mathias. vi såg i taket lyser stjärnorna och den var väldigt bra. usch den var så sorglig, men absolut sevärd!


idag åkte skinnjackan på för första gången i år typ !! :)

Lördag

Vad roligt med så många besökare idag och tack för alla kommentarer! Första gången vi hamnade på blogg.se:s startsida, men sen har vi ju bara bloggat i en vecka också... :) Många tycker det är kul att vi bloggar fem stycken på en blogg och undrar lite hur det går till o.s.v. Vi har helt enkelt varsin kategori (som du kan hitta i menyn till vänster) där vi lägger in våra egna inlägg och så bloggar vi bara precis som vanligt! Att blogga flera stycken ger både mer uppdatering och större variation, så det är bara bra tycker jag :)

Mina planer för idag ser ut såhär:
♥ Äta lunch
♥ Dansa
♥ Packa till Trysil
♥ Kolla på Wild Kids och Melodifestivalen

Vad ska ni göra idag? :)

I guess it's just an ordinary friday





Två bilder från idag, Agnes är fotografen. Inget vettigt fick vi göra i skolan, men sen blev det mys innan dansen som vanligt [Dock ser alla på bilden inte speciellt glada ut..] och middag innan vi stack iväg med tunnelbanan. Nu ska jag duscha, borsta tänderna, ta bort sminket, lyssna på musik och rita lite. Sen blir det väckarklockan som gäller, för imorgon ska jag, J och S till stora staden för lunch och bio - I taket lyser stjärnorna. Oh, juste! Själv har man sportlov nu, godnatt

Julia hissar



Just nu hissar jag:
Sportlov
Bio med R & S
AC/DC konsert
Fotokurs med R & E
Solen
Ny härlig musik
Ledigheten
Mysiga kläder
Twilight
.....

Fatta att det är sportlov nu, så grymt härligt. Jag kommer vara hemma och umgås med vänner och göra annat skoj som ni kunde läsa i min lilla lista. Är det något speciellt som du hissar just nu? Ha en härlig kväll.

In my scrapbook



De små färgglada sakerna ovan är bakelser!






Några av mina favorit- uppslag!


Hello friday



Eftersom Agnes, Julia och Rebecca är på dans och Jossa är på bio så får väl jag stå för bloggandet! Jag ber om ursäkt för min frånvaro och inte så många inlägg de senaste dagarna. Det är så svårt när man inte har något speciellt att skriva om! När allting rullar på som vanligt så finns det liksom inget intressant att berätta. Idag är det i alla fall fredag och nu är det äntligen SPORTLOV! Så skönt :) Dagen har inte precis varit ansträngande. På morgonen hade vi ett besök från RFSU och det var faktiskt kul! Föreläsaren var snäll och duktig och vi fick göra några roliga övningar och diskutera lite. Efter det hade vi en lektion där vi skulle ställa frågor som vi undrade om killarna till dem, samtidigt som en killgrupp ställde frågor till oss. Sen fick vi svara på deras frågor, och tvärtom. Det var jättekul, för några av frågorna var väldigt roliga/knäppa/konstiga... ;) Vi slutade klockan halv två efter en kort utvärdering och sen gick jag hem och tog lite fina kort! Jag tittade på OTH också, som vanligt ;) Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Jag ska ringa Rebecca och Julia vid tio, när de kommer hem från dansen, och prata lite om imorgon. Då blir det bio! Roligt roligt :) Ha en mysig fredagkväll. Puss!

I wanna dance with somebody









Imorgon blir det dans med bästa dansgänget. Man har väl snyggaste kompisarna? Sen: SPORTLOV.

Mellanmål


Efter skolan och innan dansen passade jag och Rebecca på att baka något gott till mellis. Sockerkaka och hallon smoothie. Superlätt att göra och det tar inte så värst lång tid.
Sockerkaka, 10-12 bitar
Ingredienser
75 g smör
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker eller rivet skal av 1/2 citron
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form som rymmer ca 1,5 liter. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker ljust och pösigt, gärna med elvisp. Tillsätt vaniljsocker eller rivet citronskal, mjölet blandat med bakpulvret och mjölkblandningen. Rör snabbt ihop till en jämn smet, häll den i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 min.

Smoothie
Denna tar max 5 minuter att göra. Dom enda ingredienserna är en banan, mjölk, yoghurt och hallon. Häll i så mycket som du tycker blir bra :)

Lycka till!

Torsdag

Heej :)


Har ni haft det bra idag? Det har jag :) Skoldagen innefattade bio, Donken med vännerna och en väldigt livlig diskussion med tjejerna i klassen vem som var snyggast av Wille i Livet enligt Rosa och Patrik i Patrik 1,5 ;) Åh, jag kommer verkligen sakna alla sen när vi slutar nian, jag har liksom börjat känna så mer och mer på senaste tiden <3 När jag kom hem kutade jag såklart till brevlådan men det fanns varken någon kamera eller någon post-avi där :( Jag hoppas verkligen att den kommer imorgon så att jag kan ta med den till Trysil och ta maaassa roliga kort!

Anyways... sen jag kom hem har jag hunnit äta mellis, läsa ut Twilight 2 (eller När jag hör din röst som den egentligen heter :P) och kolla mina mail. Jag hade fått ett mail om provfilmningen till Tusen gånger starkare men tyvärr var tiderna för provfilmningar under sportlovet och då är jag ju bortrest :/ Men jag frågade om det skulle komma några nya tider så jag hoppas de svarar snart och att de svarar ja såklart ;) Nu ska jag nog kolla lite på One Tree Hill tror jag...

Kram <3

090219

idag var det bio med skolan, riktigt mysigt faktiskt! patrik 1,5 kollade vi på och den var ju sööt. hade faktiskt inte sätt den förut så det var på tiden :) sen blev det lunch på donken bara för att vi hade två timmars lunch och vi struntade i skolmatsdieten ;)
sen blev det iaf tillbaka till skolan och prata lite om filmen. väldigt skön dag.

igår var jag hos min syster och färgade håret. det blev lite rödare än jag trodde, men jag är rätt nöjd ändå. ni får dock inte se någon bild idag...

grow up - simple plan

jag har just nu fastnat på den här låten, riktigt bra faktiskt!

08:24


Hanna Möller.

De är så himla fina, jag dör. Hon är så sjukt duktig, jag vill också kunna rita så!
Idag blir det bio med skolan, Patrik 1,5. Den har man ju redan sett men bio med skolan, hur ofta händer det? Det ska i allafall bli trevligt, och sen blir det dans och piano efter skolan. Ha det bra.

Slingat håret


I lördags slingade jag håret! Resultatet blev det här, bilderna ovan. Bilden till vänster är före, höger är efter. Visst blev det fint? :) Idag har varit en väldigt chill dag. Vi började klockan tio med verkstad i kill- och tjejgrupper. Sedan var det lunch och efter den åkte vi iväg till ungdomsmottagningen hela gruppen för att kolla vad de sysslar med där. Ganska kul! Vi slutade klockan tre och sen jag kom hem har jag hunnit med att titta på Vänner en stund, pyssla med min scrapbook (juste, jag skulle ju visa! Imorgon!), och titta på två avsnitt av One Tree Hill som jag inte har sett. Nu tänkte jag sätta på mig min pyjamas och sova. Vi hörs imorgon! Pusspuss.

Musik är livet. Eller hur?



Så här såg jag ut idag. Mammas kavaj från Lindex, Guns n' roses tröja från ?, skor från din sko och ett band jag knöt runt handleden. Pappas stereo + högtalare fick stå bredvid mig. Musiken är ju min bästa vän, haha. Ha en trevlig kväll alla. Kramar

Kill the lights




Godmorgon!

 

I väntan på den nya kameran (som borde komma idag!) bjuder jag på två gamla bilder från min gamla blogg. Det är därför de är märkta med min egna bloggs adress om ni inte förstod det :) Idag i skolan ska vi ha verkstad (och jag har nog en liten aning om vad det är vi ska tillverka... :P) och besök på ungdomsmottagningen. Börjar tio, slutar tre. Hoppas ni får en bra dag! Kram <3



UPDATE: Kameran kom inte idag... :(

LOVE TEA



Denna fina påse med te fick jag i alla hjärtans dag-present av min mamma och pappa i lördags. Teet var jättegott, det smakade vanilj och kanel, två av mina favoritsmaker till och med! Söt, eller hur?

Konsten att baka våfflor (och att äta dem)

Observera att typ hälften av alla bilder inte är seriösa!

Eftersom vi inte hade någon sylt hemma, så blev det chokladsås, kanel, socker eller äppelmos att välja på istället. Och det gick lika bra det med! Nästan godare :) Nu ska jag hämta min scrapbook och klistra in lite fint i den. Kanske visar sen! Pussar.

090217


Min katt Tassa <3

Idag i skolan fortsatte med temat på vårt projekt: kärlek & relationer... Det känns som vi alltid har det temat på våra projekt, haha ;) Idag fick vi kolla på film, svara på frågor om den och lyssna på en föreläsning med två tjejer från RFSL. Ganska chill dag helt enkelt! Efter skolan gick jag, S, J och R hem till Sofia där vi gjorde våfflor och té och kollade på teve. Mysigt var det <3 Nu ska jag läsa lite bloggar. Puss och kram!

Vero Modas vårkollektion



Nu har Vero Modas vårkollektion kommit ut i butik och jag kollade in lite av plaggen på deras hemsida. Själv tycker jag att de var ganska tråkiga, det var mest grått, blått och vitt och jag känner nog för att ha mer färgglada plagg den här våren och sommaren! Men kanske faller det dig i smaken? :)

Vad tycker ni om kollektionen?

A little bit longer på gitarr!




(ursäkta mina fula händer, höhö.) Här om dagen fick jag ett ryck och ville verkligen lära mig Jonas Brothers " a little bit longer" som är så otrrrroligt fin. LYSSNA! Låten är perfekt att spela om man är nybörjare (som jag) det ända kluriga i denna låt är F ackordet tycker jag. Om du inte vet hur ackorden ser ut så kan du söka på google och du får upp svar direkt!
Så här så spelar du den:
Intro ggr 2
Versen ggr2
Refrängen är precis likadan som introt
Och sedan spelar du så låten igenom :)
Jag lärde mig låten genom detta videoklipp! Nu ska jag gå och sova, godnatt!


gamla minnen

nu har jag precis suttit och kollat på en massa gamla kort. haha., mycket garv blir det asså. vad hade man för kläder egentligen? :O

senare ikväll ska jag äta semla. första för i år faktiskt, mums! <3


Stoppa IPRED!

Som ni kanske vet så har ju rättegången mot The Pirate Bay börjat nu så jag tänkte bara lätta mitt hjärta lite och skriva lite om vad jag tycker om fildelning!

Den 1 april kommer ju lagen som heter IPRED som ger skivbolag och liknande rätt att kolla upp privatpersoner som de tror har laddat ner någonting olagligt. Jag tycker att den här lagen är väldigt dålig och det är verkligen synd att regeringen och de som bestämmer inte lyssnar på vad allmänheten vill i den här frågan! Över 20.000 människor har skrivit på en namnlista där de säger att de inte vill att IPRED-lagen ska gå igenom, men ändå verkar ingenting kunna stoppa IPRED ;)

Jag tycker det är synd att vi har gått så långt att vi t.o.m. inför lagar mot fildelning när det bara är en naturlig utveckling av mediaindustrin. Jag tar ett exempel med musik: för inte så länge sen hade vi grammofonskivor, sedan kom CD-skivorna men när datoranvändandet bland privatpersoner ökade så började fler och fler köpa musik via internet. Alla dessa steg är ju steg i utvecklingen av musikkonsumtion! Det självklara följande steget är att kunna ladda ner musik gratis!

Och det finns egentligen bara positiva saker med gratis nedladdning. Band och artister som inte har skivkontrakt kan nå ut till fler personer och vi som lyssnare får mer musik att lyssna på! :) Självklart kommer banden och artisterna inte få in några pengar på sin musik, så deras inkomster måste antagligen komma från konserter, uppträdanden, fotojobb o.s.v. Lönen kanske inte blir så stor för dessa saker men vem har egentligen sagt att just artistyrket ska vara välbetalt?

Sjuksköterskorna i Sverige får jättedåligt betalt för ett arbete som egentligen är mycket viktigare än det banden och artisterna utför. Vem har sagt att Britney Spears förtjänar mer pengar för att stå på scen och sjunga singback än en sjuksköterska som kanske till och med räddar liv? Det jag säger är att gratis nerladdning är en naturlig utveckling som inte kommer att gå att stoppa, hur mycket man än försöker (det är bara dumt att kämpa emot det!), och att artist- och skådespelaryrkenas framtida löner kommer att vara lägre än vad det är nu men att det inte behöver vara något dåligt.

Håller ni med mig eller inte? Kommentera! :)

vem var bäst?



vem tycker ni var bäst på melodifestivalen i lördgas?

jag måste nog säga måns! faller lätt för flickidolerna asså ;)


dagens i-landsproblem

pigg och nyvaken. imorse när jag vaknade låg jag och tänkte på hur skumt det är att om man till exempel ska sminka sig eller måla naglarna så blir alltid en sidan bättre än andra. och det är alltid samma sida som blir bra. blir det så för er också? om jag sminkar mig så blir alltid höger sida bättre än vänster, skumt! man borde ju se ungefär likadan ut på båda sidorna.

nu ska jag göra mig i ordning lite och sen blir det en prommis med hunden.


I've got a space in my diary tonight





Ny vecka, inga läxor, bara en massa trevligt. Och jag känner mig inte allför seriös [Bilderna] Puss!

EGOMORRON!



Nu har jag precis ätit frukost så nu ska jag bara klä på mig, sminka mig och fixa håret! Efter det blir det "skola" typ 10-14. Riktigt härlig dag :) Hoppas ni får det bra ni med! Kram <3

Godmorgon!

Bild från oktober 2007. Alla lika blonda!

Idag börjar vi skolan klockan tio allihop, så skönt!
Vi har en så kallad projektvecka, vilket innebär att vi börjar sent och slutar tidigt nästan varje dag och att vi inte har några läxor! Idag ska vi börja dagen med en stor samling för alla nior och då ska vi få reda på vad vi kommer att pyssla med under veckan. Ikväll ska jag ta det lugnt, för jag har inga måsten. Hoppas att ni får en bra dag! <3

godnaatt!

nu har jag kollat på beck och ätit en macka, gott! nu väntar sängen och en filn kanske? det blir ju ingen skola för mig imorgon så jag har ju ingen brådska med att somna. igår kväll när jag skulle sova hade jag tänkt kolla på rosa- the movie. jag letade en liten stund och så hittade jag fodralet, jippi tänkte jag! men tror ni filmen låg i då? såklart inte! så det var bara fortsätta jakten på filmen, men jag gav upp efter ett tag ;)  



den här bilden är tagen för nästan precis 2 år sedan. är dom inte söta?
jag är glad att jag har er tjejer! <3

Mysiga strumpor


Igår på alla hjärtans dag fick jag dessa mysiga strumpor av mamma. Det var två pack från ö&b 50 kr, ^^ Nu ska jag gå och lägga mig, Puss & Godnatt

without you...

... heter låten som jag lyssnar på nu. väldigt bra! väldigt fin blogg som mina underbara vänner har fixat. jag har inte vart så delaktig i den tyvärr eftersom att jag har vart sjuk hela veckan. men nu är det iaf på bättringsvägen. jag tycker det var en toppenide att starta en blogg tillsammans. om man är 5 stycken som bloggar blir det ju ganska många inlägg om dagen :)

missade också den msyiga partyt igår, men dom verkar haft det jättebra! hoppas bara det blir fler gånger :) lite avis blir man ju allt. ;) <3 nu ska jag gå och ta en dusch och sen ska jag kolla på beck. är inte det typ söndagens höjdpunkt? ;)


Jag dissar..


Restaurangen Thank God It's Friday! Jag vet att det är många som gillar det stället, men inte jag just nu. Igår när vi skulle äta middag i stan, hade vi först tänkt att vi skulle äta på TGIF. Men när vi kom dit var det helt proppfullt och när vi frågade fick vi reda på att ett bord för fyra skulle vara ledigt om en timme och en kvart. Skulle vi orka stå där och vänta så länge? Nej, såklart inte. Nu tänker ni säkert "men ni skulle ju ha bokat bord!". Fast sanningen är att det gick inte. Det går bara att boka bord om man är över tio personer som ska äta där. Och det var vi ju inte! Man kunde inte ens ringa och säga att man skulle komma dit. Detta förlorar restaurangen bara på, eller hur? De får ju färre kunder om det är många som inte orkar stå och vänta på att få bord. Någon som har varit där och stött på samma problem?

Presenterna



Den här fina koppen av Julia..


.. + den här gulliga boxen..


.. med allahjärtansdag- godis i!


Av Rebecca, den här superfina anteckningsboken hemgjord framsida!
(Agnes bok har dock andra bilder)


TACK SÅ MYCKET! <3

Made in Sweden

 

Själv tittade jag inte på Made in Sweden, men idag hörde jag låtarna från Janet och Kim för första gången. Jag tyckte faktiskt att båda låtarna var bra och jag tänker absolut hålla utkik efter albumen när de släpps. Klicka för att höra Let Go och 3 Floors Down.


Vem bär den bäst?



Lisa Rinna eller Pink?

Alla hjärtans dag- fest

Vår fina hjärt- vägg.

Igårkväll hade jag och Agnes bjudit in de andra tre på en liten fest. Vi har båda fyllt år ganska nyligen så det var för att fira det lite! Jossa var tyvärr sjuk så hon kunde inte komma! Jättesynd, men är man sjuk så är man. När Rebecca och Julia kom hem till Agnes hade de ingen aning om vad som väntade dem, det var alltihop en överraskning! Vi började med att åka in till stan. Där åt vi middag i Kungshallarna på en liten restaurant som heter "Texas Burger". De serverar lite annorlunda hamburgare som är jättegoda! Jag kan rekommendera det stället för de som gillar typ amerikansk mat. När vi var klara efter drygt en timme så gick vi vidare mot Sergelbion! Rebecca och Julia visste ju fortfarande inte vad som skulle hända, så de visste inte heller vilken film vi skulle se. Båda två blev ett tag lite rädda för att det skulle vara "Fredag den trettonde" som hade premiär i fredags, men så var inte fallet. Som tur var! Annars hade de väl dött eller nåt ;) Filmen vi såg var i alla fall "Benjamin Buttons otroliga liv" och den var jättebra! Både sorglig, intressant och lite rolig. Sorgligast var i slutet, jag grät så att tårarna rann!

Tårtan! Söt va?

Filmen var slut vid tolv, nästan tre timmar lång, och då åkte vi hem. Väl hemma (hos Agnes) fick Rebecca och Julia se vad vi hade gjort där! Vi hade tänt massa ljus, lagt täcken och sånt i en hög på golvet, satt upp röda skynken på några ställen och även satt upp rosa pappers- hjärtan på skynkena. Allt såg jättemysigt ut! Vi åt hjärtformad tårta, öppnade superfina presenter, lekte lite lekar som vi hade förberett, åt massa godis och chips och kollade upp massa musik på datorn. Tillslut blev vi mätta och trötta, så vi la oss ner bland alla täcken i en hög och pratade lite. Då var väl klockan kanske halv fyra, och jag tror att alla hade blivit ganska trötta! Vi fortsatte prata en timme till ungefär (Rebecca somnade dock efter typ en halvtimme, sötis). Då sa vi godnatt och sen sov gott fram till morgonen. I typ fyra timmar alltså.. ;)

Mysigt!

Presenter!



Agnes väckte oss vid halv tio. Då hade hon redan varit uppe och värmt croissanter som vi hade förberett och kokat vatten till té. Mums! Vi satt och hade det trevligt fram tills klockan började närma sig tolv, halv ett. Då klädde vi på oss, plockade ihop våra saker. och Julia, Rebecca och jag gick hem. Gud vad mysigt vi har haft! Jättesynd bara att inte Jossa kunde vara med, då hade vi haft ännu roligare! <3


Choose Love


Jag matchar min tröja med dagen tycker jag. Glad alla hjärtans dag! Ronja ville att hennes björn skulle vara med på bilden, så då fick den det! Tröja-Gina tricot, ett halsband-present, armband-forever 21 och en marknad. Nu ska jag iväg och umågs med vännerna, synd att Jossa är sjuk. krya på dig! Hoppas alla får en bra kväll!

HAPPY VALENTINE




Tjoho

Jag vill först tacka Agnes som fixat layouten, supersnyggt! Jag tycker de var en toppen idé att vi fem skulle starta en blogg tillsammans. Jag menar, fem personer som bloggar blir ju kanske runt 5 inlägg per dag, hur bra inte det liksom? Just nu sitter jag barnvakt åt mina små syskon, Ronja (6 år) Ludde (3år). Jag skulle försöka försörja bäbisarna med att laga mat vilket är en av mina svagheter (förstår inte hur jag lyckades få mgv i hk haha). Köttbullarna började helt plötsligt ryka som en galning och makaronerna bubblade nästan över. Plus att jag tappade en köttbulle på golvet. Men jag överlevde iaf, så nu är alla mätta och glada. Vi hörs senare. Puss!


(Varning! Jag gillar att vara oseriös på bilder eftersom jag annars ser ut som en... ja, jag vet inte vad. bara så ni vet, höhö.)


Digitalkamera beställd!


Eftersom vår gamla digitalkamera har gått sönder så har vi besällt en ny! Det blev en Panasonic DMC LX3 och den har bland annat:

♥ 10 megapixel
♥ 3 tums skärm
♥ Optisk bildstabilisator
♥ 24-60 mm brännvidd
♥ 4 gånger digital zoom
♥ 2,5 gånger optisk zoom
♥ 80 - 6400 ISO
♥ 0,0005 - 60 sekunders slutartid
♥ Bilder i JPEG- och RAW-format

Den kommer inom 1-3 arbetsdagar, och jag lääängtar <3

Glad alla hjärtans dag!



Nu ska jag äta lunch och sen åker jag till Vällingby innan dansen för att fixa lite grejer till ikväll... Kommer bli jättekul, synd att Jossa inte kunde komma bara <3 Skriver mer senare idag eller ikväll. Ha det bra!

11:33

Hey, nu har vi fem startat en ny blogg tillsammans som sagt. Vi får se hur det går med det här, det är värt ett försök tycker jag! All cred till Agnes som har fixat layouten också, jättefint. Just nu sitter jag och lyssnar på Jason Mraz och pysslar lite med Agnes och Sofias presenter som de ska få ikväll, är det tänkt. Då blir det middag och mys, mer vet jag inte eftersom dom är så hemliga av sig Bilden: Japp, detta är jag. Ha det bra /R



Välkommen till vår nya blogg!

Nu har vi startat en blogg tillsammans! Vi är fem tjejer som bor i Stockholm som kommer blogga tillsammans på den här bloggen. Hoppas ni vill läsa :)


RSS 2.0